Toimitus & Palautus

Nämä yleiset toimitusehdot sisältävät Gft.fi-verkkokauppaa (Verkkopalvelua) koskevat toimitus- ja sopimusehdot.

Verkkokauppa on tarkoitettu yksityishenkilöille ja yrityksille. Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Gft.fi pitämä asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille. Tilauksen yhteydessä tilaajan on ilmoitettava tarvittavat tiedot. Tilaus on sitova tilaajan saatua kirjallisen tilausvahvistuksen.

Toimituskulut

Fanituotteet voi noutaa maksutta GFT:n miesten kotiotteluista. Postituksesta Suomeen veloitetaan 10 euron postitusmaksu. Tuotteita ei postiteta ulkomaille.

Pääsyliput voi ladata maksun jälkeen avautuvalta sivulta ja ne toimitetaan maksutta tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Toimituksen kesto

Tavallisesti tilauksen käsittely kestää 1-2 päivää ja lähettäminen tapahtuu kahden viikon sisällä tilauksesta. Jos tuotetta ei ole varastossa, toimituksessa kestää arviolta noin 2 viikkoa kauemmin. Otamme yhteyttä Asiakkaaseen, mikäli toimituksen lähetys viivästyy.

Palautus

Palveluntarjoaja myöntää tuotteilleen 14 päivän palautusoikeuden. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusoikeus ei koske ladattavia tiedostotuotteita, vaikka Asiakas ei olisikaan hänen mukaan ladannut niitä palvelimelta.

Peruuttamisoikeutta ei kuitenkaan ole, jos kyseessä on tuote, joka on valmistettu tai muunneltu Asiakkaan vaatimusten mukaisesti (kustomoitu tuote, kuten fanipaita).

Virheellisestä toimituksesta, viallisesta tuotteesta tai mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, on Asiakkaan tehtävä ilmoitus viipymättä osoitteeseen goldenfutsalteam@gmail.com.

Asiakas vastaa itse palautuksen kustannuksista.

Reklamaatio

Mikäli vastaanottamasi tuote on viallinen, ota meihin yhteyttä osoitteeseen goldenfutsalteam@gmail.com. Ole hyvä ja kerro tuotteen viasta mahdollisimman yksityiskohtaisesti, jotta voimme käsitellä pyyntösi nopeammin.

Muutokset

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä ehtoja yksipuolisesti. Käyttäjä hyväksyy palvelun kulloinkin voimassaolevat ehdot käyttäessään palvelua.