Sunnuntaina suuntana Tesoma

01.11.2018 Off By Matias

PP-70 – GFT su 4.11.2018, klo 15:00, Tesoma

Futsal-Liigan maajoukkuetauko on ohi ja GFT matkustaa sunnuntaina jatkamaan pelejään Tampereelle, jossa PP-70 isännöi kultaisia. Ainoana tavoitteena Tampereen matkalla on palata voittokantaan, sillä ennen taukoa Leijona Futsal haki Opinmäestä kolme pistettä.

Sunnuntainen isäntä lähti kauteen uusissa opeissa, kun päävalmentajaksi nousi joukkueen entinen maalivahti ja viimekautinen apuvalmentaja Henri Hytönen. Aiemmilla kausilla PP:n tehot ovat jakaantuneet tasaisesti usean pelaajan kesken, eikä tämä kausi näytä tuovan poikkeusta, useammallakin pelaajalla on taiteiltuna kolmea ja neljää tehopistettä.

PP vahvistui ennen kauden alkua Sievistä saapuneella Riku Partalalla, joka onkin osunut alkukaudesta jo kolmesti kantaen joukkueensa parhaan maalintekijän viittaa harteillaan. Partala on paikannut hyvin KaDyyn siirtynyttä Joona-Petteri Valkamaa. PP:n valtavankokoista pivot-pelaajaa Matias Hovia eikä kapteeni Markus Sädettäkään kannata kultaisten jättää huomiotta, he pystyvät erinomaisiin yksilösuorituksiin. Jussi Rasva takoi viime kauden vastaavassa ottelussa PP:n molemmat maalit, joten myös hänet on hyvä nostaa esiin.

Edellinen ottelu PP:llä on pelattuna 20. lokakuuta, kun he poistuivat Joutsasta 3-1-tappio niskassaan. Kauden ainoan voittonsa ‘Pelipojat’ keräsi PJK:n kustannuksella, kun vieraskentältä heltisi muutama viikko sitten 4-2-voitto. Puolivälieriin oikeuttava kahdeksas sija lepää tällä hetkellä vain kolmen pisteen päässä, joten PP varmasti haluaa sunnuntaina voiton, jotta historian ensimmäinen pudotuspelipaikka pysyisi ulottuvilla.

Maajoukkuetauon levännyt ja kauden ensimmäistä kotivoittoaan tavoitteleva PP asettaa siis kultaisille hyvän haasteen, kun tavoitellaan paluuta voittokantaan. Alavireisesti sujuneen Leijona Futsal -ottelun jälkeen ainoa kelpaava lopputulos Tesoman vierailulta on voitto ja kolme sarjapistettä.

GFT:n osalta Tampereelle lähdetään maajoukkuetauon jälkeen sinänsä hyvillä mielin, että treenikentällä omaa pelitapaa on ehditty jälleen hiomaan valmiimmaksi. Parketille palannee LeiF:a vastaan sivussa ollut Miika Hosio, sen sijaan viime kaudella Tesomalla kahdesti osuneen Ari Makowskin tilannetta seurataan päivästä päivään ja hänen pelaamisensa sunnuntaina on vielä epävarmaa, mutta mahdollista. Pelikieltojakaan ei ole, joten Ville Sihvosella on lähes koko rosterista valittavana kokoonpano sunnuntain vierasotteluun.

Sunnuntain vierasottelua voi kotiin jäävät kannattajat seurata Futsal-Liiga.tv -osoitteesta PP-70:n välilehdeltä.

Miesten Futsal-Liigan kotipelejä jatketaan heti seuraavana viikonloppuna. Ensin lauantaina 10. marraskuuta vastassa on Sievi FS ja isänpäivänä sunnuntaina 11. marraskuuta sarjanousija JoSePa vierailee Espoossa. Nuo molemmat ottelut aloitetaan Opinmäessä klo 16:00.

Kultaista futsalia voit kuitenkin saapua seuraamaan sunnuntaina 4. marraskuuta myös Opinmäkeen, jossa pelataan kolme GFT:n ottelua. Ohjelma alla:
16:00, naisten Futsal-Liigaa GFT – FC Sport (Vaasa)
18:00, miesten Kakkosta GFT/2 – MaKu
19:30, miesten Kolmosta GFT/Ydin – AC Lohja.