GFT/U21 finaaliin!

Mitä isot edellä, sitä pienet perässä. GFT:n alle 21-vuotiaiden joukkue voitti PJK:n U21-joukkueen lauantaina 7-3 (3-1) junioreiden Futsal-Liigan välierässä!U21 Futsal-Liigan finaaliviikonloppu käydään tänä viikonloppuna Kempelessä Zemppiareenalla ja tällä voitolla GFT:n juniorit hankkivat siis paikkansa finaalissa. Ottelu alkoi PJK:n johtomaalilla, mutta tämän jälkeen GFT takoi tiheään tahtiin kolme maalia. Tauon jälkeen PJK kavensi heti toisen puoliajan ensimmäisellä minuutilla, mutta tämän lähemmäksi PJK ei enää päässyt. PJK tarjosi tiukan vastuksen, mutta viimeisen kymmenen minuutin aikana GFT takoi neljä maalia varmistaen voiton kultaisille. Sunnuntain finaalissa vastaan asettuu hyvästä juniorityöstään tunnettu FC Kemi. Ottelu pelataan Zemppiareenalla klo 15.30 alkaen.Junioreiden finaalin jälkeen edustusjoukkue mittelee sarjapisteistä Jyväskylässä runkosarjan voiton eilen varmistanutta KaDya vastaan klo 18:30 alkavassa ottelussa. Peliä voi katsoa Futsal-Liiga.tv -osoitteesta.