5-1-voitolla kolme pistettä Jyväskylästä

18.11.2017 Off By admin

Otteluennakon lopussa heitettiin ilmaan useita kysymyksiä Riemu-otteluun seurattavaksi. Ja vastauksiahan saatiin, ensinnäkin viime kauden riemulaisista Tom Korolainen oli tällä kertaa kahdella maalillaan vakuuttavampi kuin Ville Vähäkoitti.
Ari Makowski pommitti yhden osuman, samoin kuin Jaakko Oksanen. ‘Mako’ tuskin siis putoaa tekstikanavan sivulta 290 ja ‘Japilta’ nähtiin tuttu lentokonetuuletus.
Riemua ei pystytty tällä kertaa aivan nollaamaan (1-5-kavennus ajassa 39:25), muttei Riemu ollut lähelläkään Geftin yllättämistä. Ensimmäisellä puoliajalla peli oli hyvin GFT:n hallussa, tauolle mentiinkin 3-0-vierasjohdossa Mikkosen, Korolaisen ja Makowskin maaleilla. Toisella jaksolla peli hieman hajosi ja Riemu pääsi paikoille, jotka Antti Koivumäki maalillaan selvitti komeasti.
Jaakko Oksasen 0-4-osuma tyhjään Riemu-maaliin ratkaisi lopulta ottelun ja Korolainen puski vielä loppuhetkillä ennen riemulaisten kavennusta taululle 0-5 Koivumäen syötöstä.
Ensi viikonloppuna keräillään voimia ja harjoitellaan ennen syyskierroksen viimeistä ottelua, joka on kotiottelu lauantaina 2. joulukuuta Ilvestä vastaan. Peli käyntiin tutusti 16:00.