ACE vierailee Espoossa sunnuntaina

30.01.2021 Off By admin

GFT kohtaa ACE:n sunnuntaina Naisten Futsal-Liigan ottelussa Opinmäessä.

Kultaisten parin viikon tauko peleistä on ohi, ja pisteiden metsästys jatkuu viikonloppuna, kun vastaan asettuu AC Estudiantes Tampereelta. 

GFT on pelannut tammikuussa kolme ottelua. Kaksi ensimmäistä päättyi tappioon, mutta edellinen koitos kaksi viikkoa sitten Espoossa oli Kultaisten näytöstä, kun FC Halikko kaatui maalein 10-2. Sarjataulukossa GFT on tällä hetkellä neljäntenä. Pelattuna on 11 ottelua, joista pisteitä kasassa 23.

ACE on kolme pistettä GFT:n perässä, tosin kaksi ottelua enemmän pelanneena. Viikko sitten ACE pelasi edellisen ottelun niin ikään FC Halikkoa vastaan, kun se haki vieraista jatkoaikavoiton maalein 5-4. Se oli joukkueen vuoden ensimmäinen voitto, sillä kaksi muuta tammikuun ottelua on päättynyt tappioon.

ACE:n tehokkaimmat pelaajat tällä kaudella ovat olleet Jonna Kykkänen (8+8), Annette Korin (11+3), Maria Ropanen (5+6) sekä viime viikot sivussa ollut Sini Lauermaa (7+4).

Joukkueet kohtasivat runkosarjassa ensimmäisen kerran marraskuussa Tampereella. Silloin ottelu venyi värikkäiden vaiheiden jälkeen 5-5-lukemissa aina rankkarikisaan asti. Lopulta kaksi pistettä lähti GFT:n mukaan Espooseen.

Kultaisten Johanna Vasara odottaa sunnuntain koitosta parin viikon pelitauon jälkeen.

“Vaikka peli-intoa olisi ollut, niin tauko tuli hyvään kohtaan. Oli jotain pieniä loukkeja, mitkä oli tässä välissä hyvä parannella ilman pelin tuomaa rasitusta.”

“ACE:n kanssa on aina ollut tiukkaa vääntämistä. Eiköhän tästäkin tule aika fyysinen peli. Jatketaan siitä mihin jäätiin edellisessä matsissa, meidän kenttä ja pallo”, Vasara povaa.

Ottelu pelataan sunnuntai-iltapäivänä Opinmäen liikuntahallissa ilman yleisöä. Suora lähetys matsista tuttuun tyyliin Solidsportissa.

GFT – ACE sunnuntaina 31.1. klo 15.00 Opinmäen liikuntahallissa