Akaa Futsal tiistai-illan vierailulle Opinmäkeen

21.02.2022 Off By Kim

Golden Futsal Teamilla on loppukautta ajatellen edessä tärkeät viikot, sillä joukkue pelaa peräti neljä ottelua seuraavan kolmentoista päivän sisällä. Ensimmäisenä haasteena neljän ottelun rupeamassa on Akaa Futsal, joka saapuu Opinmäkeen tiiistaina. GFT:n matka jatkuu tiistain jälkeen kolmen vieraspelin kiertueelle. Lauantaina Kultaiset matkaa Valkeaskoskelle Mad Maxin vieraaksi. Seuraavana viikonloppuna puolestaan Espoon ylpeys suuntaa tuplavieraspelireissulle Vieska Futsalin ja JoSePan vieraaksi.

Suomen futsalmaajoukkueen mukana EM-kisoissa maalinteossa kunnostautunut Miika ”Maagi” Hosio odottaa tiistaina tiukkaa peliä.

”Fiilis on hyvä, sillä edellisestä pelistä otettiin tärkeät kolme pistettä ehjällä pelikokonaisuudella Riemua vastaan (GFT-Riemu 4-1). Kaikilla pelaajilla ei ollut vielä ehkä niin hyvä pelituntuma kuin niillä pelaajilla, jotka olivat pelaamassa pelejä EM-kisoissa. Riemua vastaan pystyttiin kuitenkin pitämään palloa ja prässättiin hyvin. Puolustaminen oli hyvällä tasolla, emmekä me antaneet helppoja paikkoja vastustajalle. Ei meillä ollut oikeastaan mitään hätää koko ottelussa, vaikka Riemu pääsikin johtoon heti alussa”, Maagi pohti voitokasta kamppailua Riemua vastaan.

”Tiistaina on odotettavissa hyvä ottelu ja todennäköisesti pienten marginaalien peli. Viimeksi onnistuimme voittamaan vieraissa Akaan 0-5, mutta nyt on tulossa ihan eri peli. Akaa on huippujoukkue ja siellä on hyviä ammattilaispelaajia. Odotettavissa on todella tiukka kamppailu. Meidän pitää olla tarkkana etenkin erikoistilanteissa. Akaa nostaa myös maalivahtia, joten siinäkin meidän on oltava varuillamme”, Hosio päättää.

GFT-Akaa Futsal 22.2.2022 Opinmäen liikuntahalli 19:30, Espoo

VAMOS GFT!