Ari Makowski jatkaa GFT:ssa!

18.09.2019 Off By admin

Viime viikolla uutisoimme miesten edustusjoukkueen pelaajistoon liittyen. Yksi tärkeä jatkosopimus on tuon uutisen jälkeen varmistunut, kun Ari Makowski on laittanut nimensä alle kautta 2019-2020 koskevaan pelaajasopimukseen.

Pitkään Oulun Tervareita edustanut Makowski siirtyi GFT:n riveihin kauden 2014-2015 aikana ja on siitä saakka kuulunut kultaisten runkopelaajiin. 113 Futsal-Liigan ottelua GFT:n paidassa ovat tuottaneet tehojakin mukavasti 91 pisteen verran, joista viisikymmentä on maaleja. Lisätehoja voi joukkueen oikeutetulta sakkokenraalilta odottaa myös alkavalla kaudella.

Makowskin vahvuuksiin voi lukea monipuolisuuden, hänet on kultaisten paidassa nähty sekä pohjapelaajana että laidalla. Myös oikean jalan painava laukaus on tullut usealle liigan maalivahdille tutuksi, kuten tehoistakin voi päätellä. Makowski on luotettavana pelaajana myös usein kentällä, kun pelataan otteluiden ratkaisuhetkiä joko yli- tai alivoimalla. Kyseessä on erittäin tärkeä jatkosopimus!

GFT:n miesten liigakausi alkaa ensi viikon sunnuntaina, 29. syyskuuta, kun Opinmäkeen saapuu vieraaksi Tornion Palloveikot. Ottelu alkaa klo 15:30. Tervetuloa!

GFT:n pelaajasopimukset 18.9.2019:
#1, Antti Koivumäki
#2, Panu Autio
#5, Johannes Axerud
#6, Niko Stenholm
#7, Ari Makowski
#8, Lasse Saari
#9, Antti Arvola
#13, Samir Haddouti
#16, Jaso Oksanen
#17, Tom Korolainen
#18, Otto Jukko