Arvola jatkaa GFT:ssä

14.06.2021 Off By Kim

Golden Futsal Team ja Antti Arvola ovat sopineet jatkosopimuksen kaudelle 2021-2022. Sopimus on kultaisten kannalta erittäin mieleinen, sillä pivotin paikalla operoinut Arvola oli GFT:n tehokkain pelaaja pistepörssissä edellisellä kaudella. Kokenut pelimies ehti vastailla toimitukselle nopeasti edellisestä ja tulevasta kaudesta.

”Viime kaudesta jäi pettymys loppukaudesta päällimmäisenä mieleen – kuusi peliä tauluun putkeen harmittaa. Toki kausi meni muuten joukkueelta ihan hyvin, esimerkiksi erittäin otteluruuhkaisen tammikuun menestykseen voi olla todella tyytyväinen. Pääasiassa pitää olla ylipäänsä tyytyväinen, että päästiin pelaamaan suht ehjä kausi vallitsevassa tilanteessa”, Arvola kertaa joukkueen edellistä kautta.

”Omalta osalta oli varmaan uran paras kausi, josta kruununa upea kunnianosoitus kanssapelaajilta joulukuun kuukauden pelaaja -valinnan muodossa. Toki omalta osalta jäi ehdottomasti piippuun ratkaisupeleissä, milloin joukkue olisi tarvinnut tehoja. Tästä jäi varmasti sopivasti hampaankoloon seuraavalle kaudelle”, Arvola pohtii.

”Tulevalle kaudelle lähdetään joukkueena hakemaan paikkaa mitalipeleihin – vähempään ei voi olla tyytyväinen. Omalta osalta selkeänä tavoitteena on parantaa vielä viime kaudesta ja pelata niin hyvin, että ansaitsen paikan EM-kisakoneeseen tammikuussa”, Arvola päättää.

Toimitus