Arvolan hattutempun johdolla sarja tasoihin

18.03.2018 Off By admin
GFT – Ilves 7-2 (3-0).
Kultaiset tasoitti otteluvoitot puolivälieräsarjassaan Ilvestä vastaan. Hurjasti kannustanut kotiyleisö sai kultaa ja kunniaan ensimmäisellä jaksolla, kun Jaakko Oksanen iski samassa vaihdossa kahdesti ja löi alkutahteja iltapäivän etenemiselle. GFT oli koko jakson piirun verran vierailijaansa edellä, tästä kertoo myös Ilvekselle tuomitut peräti yhdeksän virhettä, joiden myötä kultaiset pääsi kokeilemaan maalintekoa kymmenen metrin rangaistuspotkusta neljästi. Vain Antti Arvola osui ja tauolle 3-0-kotijohdossa.

Toisella jaksolla Arvola ja Panu Autio käytännössä paketoivat pikamaaleillaan ottelun. Ilves siirtyi pian ylivoimapeliin, ja Juho Mäkiniemi runnoi 5-1-kavennuksen maalin edestä.

Kun vielä lopussa Ari Makowski tyylitteli upean 6-1-maalin, oli viimeistään ottelun voittaja selvä. Makowski ja Arvola taiteilivat ottelun vielä 7-1-lukuihin ennen kuin Juhana Jyrkiäinen viimeisteli iltapäivän loppuluvut 7-2.

Puolivälieräsarja on Suomi-futsalin dinosaurusten välillä nyt 1-1 ja se tarkoittaa sitä, että ensi viikonloppuna pelataan kahdesti Tampereen Kauppi Sports Centerissä.

Lauantain ottelu alkaa 16:30 ja sunnuntaina alkuvihellys kuullaan 19:00. Mikäli myös ensi viikonloppuna molemmat voittavat yhden ottelun, pelataan Opinmäessä sarjan ratkaiseva viides ottelu keskiviikkona 28. maaliskuuta klo 19:00.