Axerud tekee paluun GFT:n riveihin

23.06.2021 Off By Kim

GFT ja Johannes Axerud ovat tehneet sopimuksen kaudelle 2021-2022. Axerud pelasi jo aiemmin urallaan GFT:ssä ennen siirtymistään edellisellä kaudella HIFK FS:n rivehin. Pelaajasopimuksen myötä Axerud tulee auttamaan myös seurassa valmennuspuolella etenkin videovalmennuksessa.

“Tuntuu hyvältä palata seuraan! GFT:ssä on paljon futsal-osaamista ja mahtava ilmapiiri. Raikkaakin ehti jo tulla ikävä. Pohdin melko pitkään mitä ratkaisuja teen, koska tavoitteena on kehittää omaa futsal-osaamista, jonka takia mietin, että pitäisikö hakea taas täysin uusia haasteita. Saatiin kuitenkin leivottua GFT:n kanssa sopiva paketti, jossa voin yhdistää kehittymisen pelaajana ja valmentajana”, Axerud kertoo.

”Jopi” lähtee luottavaisena tulevaa kautta kohti.

”Hyvällä tavalla jännittää jo nyt. Joukkueelta odotan selkeää omaa pelitapaa, kultaista futsalia. Toivottavasti voidaan sen kautta luoda hyvät mahdollisuudet haastaa mitaleista. Omalta osalta odotan paljon, sillä olen omasta mielestä kahden vuoden aikana kehittynyt valtavasti ja nyt olisi tarkoitus jatkaa samaa rataa. Kovaa vauhtia kehittelenkin jo fysiikkaa siihen kuntoon, että pystyy painimaan kaikkia vastaan”, Axerud päättää.

Toimitus