Edessä kahden vierasottelun viikonloppu

01.03.2018 Off By admin
GFT pelaa runkosarjan viimeiset vierasottelunsa viikonloppuna, kun lauantaina matkataan Pirkkalaan PJK:n isännöitäväksi ja sunnuntaina edessä on visiitti Jyväskylään KaDyn vieraaksi.
Vääntö viimeiseen puolivälierien kotietuun oikeuttavasta sijasta neljä sai lisäkierroksia edellisellä kierroksella, kun Gefti kaatoi Mad Maxin Opinmäessä 6-4 ja pahimmat kilpailijat Ilves sekä SoVo kärsivät pistemenetykset. Ilves nappasi kahdella Riemulta napsitulta pisteellään etulyöntiaseman ennen viimeisiä kolmea peliä. GFT on edelleen kuudentena kolme pistettä Ilvestä jäljessä ja välissä on SoVo pisteen edellä kultaisia.
Lauantaina on siis jälleen kriittisiä pisteitä tarjolla ja Pirkkalaan reissataan varmasti muutoinkin voitto mielessä, kävihän PJK hakemassa Espoosta kauden avausottelussa kolme pistettä 1-0-vierasvoitollaan.
PJK tarvitsee itsekin pisteitä, jotta kautta ei tarvitsisi jatkaa karsintaotteluissa Futsal-Ykkösen toiseksi sijoittunutta joukkuetta vastaan. Pirkkalalaiset omaavat myös pienet saumat pudotuspeleihin, joskaan nousu sijalle kahdeksan ei ole enää heidän omissa käsissään. PJK on ollut hankala vastustaja GFT:lle, sillä viime kaudella kolmessa keskinäisessä kultaiset nappasi vain yhden voiton varsinaisella peliajalla, tuo voitto tuli Futsal Cupin finaalissa.
PJK:n suurin tähti löytyy maalin suulta, jossa nuori Kasper Kangas tarjoaa joukkueelleen mahdollisuuden voittoon jokaisessa ottelussa. Kenttäpelaajistosta parhaan pistemiehen tittelistä kilpailevat tiukimmin Kalle Strömberg (7+5) sekä Atte Ekholm (8+2). Antti-Petteri Mäkinen otti Sievissä kauden neljännen keltaisen korttinsa ja on lauantaina pelikiellossa.
Viikonloppuna pelataan Kempeleessä myös U21-liigan finaaliturnaus, jossa mukana on sekä GFT että PJK. Kultaisten riveistä Marquinhos on kirkastamassa viime vuoden hopeaa kultaiseksi, nähtäväksi jää onko PJK lähettänyt pelaajistoaan junioreiden mestaruutta hakemaan.
Ottaen huomioon PJK:n sarjatilanteen, ei kultaiset tule helpolla Pirkkalan iltapäivässä pääsemään. Pelaajarintamalla tilanne näyttää erinomaiselta, Tom Korolainen palannee kokoonpanoon missattuaan pelikieltoisena Mad Max -ottelun. Ville Vähäkoitti ja Antti Arvola olivat myös sivussa edellisestä ottelusta, mutta lähenevät pelikuntoa ja tarjoavat lisävaihtoehtoja Eemeli Jokiselle. Lauantaina riveistä uupuvat varmuudella vain Lasse Lind ja Eetu Parpala jo edellä mainitun Marquinhosin lisäksi.
Arvokkaat pisteet ovat lauantaina tarjolla, ja noin 25 tuntia ottelun päättymisestä PJK:n vieraana, starttaa ottelu jo Jyväskylässä KaDya vastaan. KaDy-ottelun ennakointia laitetaan eetteriin PJK-pelin raportin yhteydessä.
PJK – GFT la 3.3. klo 15:00, ottelua voit seurata osoitteesta Futsal-Liiga.tv isäntäjoukkueen välilehden kautta.