Erinomaisella vierasesityksellä pisteet Pirkkalasta – huomenna Jyväskylään

03.03.2018 Off By admin
PJK – GFT 1-8 (1-4)
Kultaiset starttasi vieraspeliviikonlopun Pirkkalassa tyrmäävällä tavalla, kun kotijoukkue jäi jyrän alle muikein 8-1-luvuin. GFT-miehistö starttasi ottelun hallinnalla, ensimmäistä maalia jouduttiin odotettamaan seitsemännelle minuutille, ensin Antti Arvola viimeisteli 0-1 ajassa 6.14 ja vain 11 sekuntia tästä vierasjohto olikin 0-2, kun Timo Mikkonen sivalsi lopulta voittomaaliksi Joman verkkoon. Ensi jakso oli pääosin kultaisten hallintaa, Panu Autio teki 0-3 ennen kuin PJK iski illan ainokaisensa. Vielä jakson loppuun Autio hiiviskeli pallon kera maalipaikkaan ja vasen jalka iski pallon pitseihin jo neljättä kertaa. Taukoluvut 1-4.

Toinen puoliaika starttasi jälleen kultaisissa merkeissä, ajassa 21.08 kapteeni Panu Autio sai hattutemppunsa täyteen. Vain noin minuutti edellisestä ja digitaaleja rukkailtiin tulostaululla uuteen uskoon, Miika Mendolin vei takatolpalta kultaiset 1-6-johtoon.PJK:n ylivoimapelaamisesta oli paras teho poissa ja GFT rankaisi viimeisellä kymmenminuuttisella kahdesti. Molemmat osumat laitettiin Jaakko Oksasen nimiin, ensin hyvä käännös pivotina ja pallo verkkoon ja lopussa läpiajosta ulkosyrjällä hieno viimeistely etualakulmaan kruunasi hienon iltapäivän ja sinetöi loppuluvuiksi koreat 1-8!

PJK-ottelu on nyt kuitenkin jätettävä pian unhoon, sillä pian edessä on varmasti kiihkeä taistelu runkosarjan voiton varmistanutta, maajoukkuepelaajia kosolti omaavaa Kampuksen Dynamoa (KaDy) vastaan.KaDy on hävinnyt tällä kaudella vain kaksi ottelua, toisen Ilvekselle Tampereella 3-0 ja Espoon Opinmäestä jyväskyläläiset poistuivat 2-1-jatkoaikatappio mukanaan, kun erinomaisesti puolustanut GFT-nippu nollasi jokaisen maajoukkuemiehen.Joukkueet ovat toisilleen erittäin tutut, sillä kahdella edellisellä kaudella on kohdattu puolivälierissä. Kaudella 2015-2016 GFT pudotti KaDyn voitoin 2-0, viime kaudella Dynamo otti revanssin etenemällä välieriin voitoin 3-1. Voitot runkosarjassa menivät viime vuonna tasan 1-1, molempien voittaessa vieraskentällä toisensa.Tällä kaudella molemmat joukkueet ovat puolustaneet erinomaisesti ja sunnuntaina kentällä on vastakkain sarjassa vähiten maaleja päästäneet joukkueet. Ottelusta voinee täten odottaa vähämaalista ja tarkkaa, mutta samalla kentällä nähtäneen erittäin laadukas futsalottelu. Maajoukkueen leiriltä vuotaneiden tietojen mukaan Jani Korpelan pelaamista kannattaa seurata.GFT:n on saatava sunnuntaina prässipelaamisensa kulkemaan täydellisesti, jotta KaDyn rotaatiopelaaminen saadaan sakkaamaan. Sen lisäksi omissa maalipaikoissa on oltava terävänä ja ne on hyödynnettävä korkealla prosentilla. Usein vähämaalisissa ja tarkoissa otteluissa ratkaisut tulevat erikoistilanteista, joten pään on toimittava koko matsin ajan tarkasti ja terävästi. Edessä on hieno mahdollisuus valmistautua ja hakea asetelmia edessä siintäviä pudotuspelejä ajatellen. Viime kaudella ennen runkosarjan päätöstä kultaiset ryösti kolme pistettä Espooseen makealla 2-1-voitollaan, käykö tällä kertaa samoin?Lauantain PJK-ottelusta myös kokoonpanossa tapahtuu pieniä muutoksia Jaakko Oksasen poissa ollessa ja Lasse Lindin sekä Eetu Parpalan tullessa mukaan Jyväskylän matkalle. Ari Makowskin, Samir Haddoutin ja Tom Korolaisen pelikunto ratkeaa vasta pelipäivän aamuna. Pirkkalan matkalta kuumeen takia pois jäänyt päävalmentaja Eemeli Jokinen lienee mukana penkin päässä sunnuntaiehtoon taistossa.KaDy – GFT su 4.3. Jyväskylän monitoimitalo klo 18:30.Runkosarjan viimeisen kotiottelun GFT pelaa Opinmäessä lauantaina 10. maaliskuuta klo 15:00, kun kyläilemään saapuu Someron Voima.