Lasse

Espoossa myös kauden 2018-2019 – Lasse Saari!

01.08.2018 Off By admin

Tom Korolaisen jälkeen entisistä liikunta-alan opiskelijoista ja Riemun pelaajista nimensä jatkosopimustarjoukseen rustasi kolmannen kautensa Espoossa aloittava Lasse Saari. Saarella on kultaisten riveissä vyöllään 40 liigaottelua, joissa tehoja on kirjattu 12 maalin ja 10 syötön verran. Puhutaan siis jo rutinoituneesta liigapelaajasta.

Viime kaudella Saarta vaivasi sitkeä jalkavaiva, joka söi alkukaudesta monta ottelua. Loppukaudesta paikkojen ollessa kunnossa, Saari nousi takaisin pelaavaan kokoonpanoon tehden useita maaleja runkosarjan lopun nousussa kotietuun oikeuttavalle neljännelle sijalle.

Saari on kentällä valmennuksen luottopelaaja, jolta saa illasta toiseen varmaa suoritustason. Mainio oikean jalan laukaus on erikoistilanteissa vaihtoehto ja puolustuspäässä jalat ja toisinaan myös suu käyvät hyvää vauhtia. Laadukkaassa toimintaympäristössä Saari on kehittynyt pelillisesti isoin harppauksin, eikä mitään estettä kehittymisen jatkumiselle ensi kaudella ole, kunhan vain loukkaantumiset saadaan pidettyä loitolla.

Lasse, kolmas kokonainen kausi edessä GFT:n riveissä. Millaisilla fiiliksillä kohti uutta kautta?

”Odottavin ja motivoitunein fiiliksin kohti kolmatta kautta kultaisissa. Futsalarki on ollut laadukasta parin vuoden ajan ja se on näkynyt niin oman kuin joukkueen pelin jatkuvassa kehittymisessä, joskin vielä on potentiaalia lisätä kierroksia koneeseen.”

Millä keinoin GFT nostelee pokaalia kevään päätteeksi?

”Viime kevään valtavan pettymyksen jälkeen runko näyttää pysyvän tulevalle kaudelle hyvin kasassa, joka antaa hyvät lähtökohdat menestymiselle. Mukaan on tulossa myös sopivasti uutta. Keinot ovat vanhat tutut, pelaamisemme täytyy kehittyä kauden jokaisessa tapahtumassa. Lopulta ratkaisevaa on, että ollaan ehjinä ja kovassa kunnossa oikealla hetkellä.”

Miksi GFT:n kausikortti kannattaa hankkia?

”Olen todistanut lähietäisyydeltä, kuinka futsal on yllättänyt lajina monen penkkiurheilijan ja vienyt mennessään, vaikkeivät he sitä etukäteen olisikaan voineet uskoa. GFT on täynnä intohimoisia pelaajia, jotka ovat taatusti viihdyttävää seurattavaa varsinkin paikan päällä!”

GFT:n kausikortin voi ostaa oheisen linkin takaa: https://goo.gl/BUcHXv

GFT:n pelaajasopimukset 1.8.2018:

#1, Antti Koivumäki

#2, Panu Autio

#6, Niko Stenholm

#7, Ari Makowski

#8, Lasse Saari

#17, Tom Korolainen

Lauantaina 29. syyskuuta alkaa kausi 2018-2019. Kotiotteluun Opinmäkeen vieraaksi saapuu tuolloin Ilves Tampereelta ja ottelu potkaistaan liikkeelle klo 16:00. Tervetuloa!