Finaalihuumaa viikonloppuna Espoossa

13.05.2022 Off By admin

GFT:n ja KaDy:n välinen Miesten Futsal-Liigan finaalisarja jatkuu lauantaina ja sunnuntaina Espoossa.

Kamppailu Suomen mestaruudesta jatkuu viikonloppuna finaalisarjan toisella ja kolmannella kohtaamisella. Ensimmäisessä kohtaamisessa viime viikonloppuna KaDy päihitti GFT:n, toinen ja kolmas kohtaaminen pelataan tänä viikonloppuna Espoossa. Mahdollinen neljäs ja viides matsi on ohjelmassa ensi viikolla Jyväskylässä. Mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

Viime viikonlopun ottelu Jyväskylässä oli Kultaisille vaikea. Raskaan välieräsarjan jälkeen GFT jäi selkeästi Dynamon jalkoihin. KaDy osoitti vaarallisuutensa ja päihitti Kultaiset lopulta maalein 6-1. Nyt GFT on saanut kokonaisen viikon palautumiseen ja seuraaviin koitoksiin valmistautumiseen.

Kultaisten Johannes Axerud luottaa, että joukkue on nyt valmiimpi Dynamon kellistämiseen.

“Ollaan tällä viikolla keskitytty ymmärtämään KaDy:n prässiä ja löytämään siitä meille sopivia mahdollisuuksia. Löydettiin videoilta myös paljon hyvää viime viikolta, jota on lähdetty kehittämään.“

“Odotan aggressiivista, intensiivistä ja nopeatempoista futsalia varsinkin lauantain pelistä. Sunnuntailta odotan ehkä enemmän taktista futsalia ja pidempiä hyökkäyksiä. Meidän vahvuus on tällä kaudella ollut yhtenäisyys ja vahva joukkuehenki. Tiedän, että se fiilis välittyy viikonloppuna katsomoon asti!” Axerud lupaa.

Lauantai-illan toinen loppuottelu pelataan Leppävaaran liikuntahallilla kello 19.00. Sunnuntaiksi siirrytään Opinmäen liikuntahalliin, jossa kolmas finaalikohtaaminen starttaa iltapäivällä kello 15.00.

Tervetuloa kannustamaan GFT kohti Suomen mestaruutta!

GFT – KaDy lauantaina 14.5. kello 19.00, Leppävaaran liikuntahalli

GFT – KaDy sunnuntaina 15.5. kello 15.00, Opinmäen liikuntahalli


Ennakolippuja voi hankkia Mobilepay-sovelluksella. Ennakkoliput tulee olla maksettu 6 tuntia ennen ottelun alkua eli lauantaina viimeistään klo 13 ja sunnuntaina klo 9. Muista lisätä kommenttikenttään tiedot alla olevien ohjeiden mukaan.

Mikäli halliin mahtuu, on lippuja myynnissä myös paikan päällä. Maksutapana paikan päällä toimii käteinen tai MobilePay.

Aikuisten liput 12 €/kpl, alennusryhmät 8 €/kpl, kausikorttilaiset 7 €/kpl. Alle 12v lapset veloituksetta, mutta myös heille tulee hankkia ennakkoliput kommentti-kentän viestillä.

Huomaa kuitenkin, että liput sunnuntain ja lauantain otteluihin tulee suorittaa erillisillä maksutapahtumilla eli samalla maksulla ei voi ostaa lippuja molempiin otteluihin.

Numero: 53870
Kommentti: ottelun viikonpäivä ja pvm, ostajan sukunimi, # aikuisten lippuja, # alennusryhmälippuja, # kausikorttilaisen lippua, # lasten lippua

Esimerkki kommentista: la 14.5., Jeppeläinen, 2 aikuisten lippua, 3 alennusryhmälippua, 1 lasten lippu

Esimerkin summa olisi siten (12+12+8+8+8+0) 48 €