Futsal-ikoni jatkaa Espoossa – Autio ja GFT sopimukseen

30.07.2021 Off By Kim

Espoolaisille ja suomalaisille futsalin ystäville tarjotaan mukavia uutisia, sillä futsal-ikoni Panu Autio ja Golden Futsal Team ovat tehneet sopimuksen kaudelle 2021-2022. Autio on yksi suomalaisen futsalin suurnimistä, joten kokeneen pelimiehen jatkaminen Kultaisten riveissä nostattaa odotuksia entisestään Espoossa hyviin suorituksiin. Autio kuittasi nopeat kommentit toimukselle kesäloman yhteydessä.

”Viime kaudesta jäi mieleen meidän paha sulaminen loppukaudesta. GFT:n alkukausi ja maajoukkueen EM-kisapaikka olivat tietysti positiivisia asioita viime kaudella. Oli myös ilahduttavaa nähdä, miten GFT:n nuoret pelaajat nostivat tasoaan ja näyttivät kuuluvansa Futsal-Liigaan” Autio kertaa edellistä kautta.

”Haluan, että pelaamme joukkueena parempaa futsalia kuin koskaan on Espoossa nähty. Omalta osalta tulevalla kaudella vedellään varmaankin aika lailla viimeisiä valsseja, joten haluan olla hyvässä tikkarissa, auttaa joukkuetta ja nauttia sitä kautta jokaisesta pelistä täysillä. Tavoitteena on nostaa pokaalia Espoossa keväällä ja ratkaista EM-finaali Suomelle sadannella henkilökohtaisella maajoukkuemaalilla. Tavoitteet ovat tietysti kovia, mutta eivät mahdottomia, jos töitä tehdään hyvin ja kaikki napsahtaa kohdilleen. Matkasta ja futsalista nauttiminen on kuitenkin se tärkein juttu, ilman sitä on turha odottaa tuloksiakaan” Autio päättää.

Toimitus