Alle kuukausi Futsal-Liigan kauden avaukseen!

31.08.2018 Off By admin

Edustusjoukkueemme ovat treenanneet kovaa treenikentillä, jotta joukkueet olisivat valmiina ja huippuunsa viritettynä Futsal-Liigan kauden käynnistyessämme osaltamme lauantaina 29. syyskuuta, kun Espoon Opinmäkeen saapuu vierailulle Ilves FS:n miehet ja naiset. Miesten ottelu starttaa klo 13:00 ja naisten ottelu klo 16:00. Heti syyskuun lopussa on siis mahdollisuus nähdä tositoimissa GFT:n molemmat liigajoukkueet!

Harjoituskaudella miehet hakivat pelituntumaa jo seuran sisäisellä turnauksella, jonka liigajoukkue vei nimiinsä. Huomenna lauantaina edessä on harjoitusottelu Toijalassa viime kauden hopeamitalistia Leijona Futsalia vastaan klo 16:00 alkaen ja 11. syyskuuta tiistaina Opinmäen illassa pelataan harjoitusottelu Futsal-Ykköseen noussutta EBK:a vastaan. Muista harjoitusotteluista tiedotamme, kunhan niitä saadaan sovittua.

Kausikorttimyyntimme on edennyt mukavaa vauhtia, mutta edelleen mahtuu lehtereille lisää kausikortin haltijoita. Tarjoamme ensi kaudelle kahta erilaista kausikorttia, Kultaista ja Mustaa. Kausikorttisi voit tilata TÄSTÄ .

GFT Kultainen -kausikortti oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn jokaiseen kauden 2018-2019 kotiotteluun, jonka lisäksi saat kausikortillasi ilmaisen virvokkeen jokaisessa kotipelissä sekä GFT:n kaulahuivin ja mukin. Kultainen -kausikortti maksaa 149€ ja ostamalla kerralla kaksi kappaletta, hintaa tulee yhteensä 269€.

GFT Musta -kausikortti oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn jokaiseen runkosarjan kotiotteluun ja alennusryhmien hinnalla sisäänpääsyyn mahdollisiin pudotuspelien kotiotteluihin. Hintaa Mustalla kausikortilla on 44€, ostamalla samalla kertaa kaksi Mustaa -kausikorttia, hinta on yhteensä 75€ ja ostaessasi kerralla kolmin kappalein Mustaa kausikorttia, hinnaksi muotoutuu 99€.

Ovelta ostettaessa irtolipun hinta on ensi kaudella 10€, alennusryhmiltä (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja varusmiehet) 6€. Alle 12-vuotiaat pääsevät seuraamaan huippufutsalia ilmaiseksi. Kausikortin ostaminen siis säästää rahaa useassa pelissä käyvältä ja samalla tuet seuramme toimintaa!

Pyrimme kehittämään ottelutapahtumiamme myös ensi kaudella. Mikäli omaat ideoita tapahtumaamme liittyen, haluat mukaan toteuttamaan niitä tai seuraan mukaan hoitamaan muita tehtäviä, otathan rohkeasti yhteyttä esimerkiksi sähköpostitse goldenfutsalteam@gmail.com tai puhelimitse suoraan tapahtuma- ja viestintävastaavalle Matias Marjanderille (050 4138350).

Kauden ensimmäiset kotiottelut siis lauantaina 29. syyskuuta Opinmäessä seuraavasti:

13:00 GFT – Ilves FS, miesten Futsal-Liigaa

16:00 GFT – Ilves FS, naisten Futsal-Liigaa

Nähdään peleissä kauden aikana!