GFT aloitti kauden pitkän kaavan voitolla

12.09.2021 Off By Kim

Golden Futsal team aloitti Miesten Futsal Liigakauden 2021-2022 vieraspelillä SoVoa vastaan Somerolla. Ottelu oli katsojien kannalta viihdyttävä, sillä maaleja nähtiin varsinaisella peliajalla kymmenen kappaletta molempien joukkueiden osuttua maalipuiden väliin viidesti. Kun jatkoaika ei tuonut lisäosumia, jouduttiin ottelun voittaja ratkomaan kymmenen metrin rangaistuspotkupisteeltä. SoVolle tarjottiin kahdesti ”ottelupalloa” mutta loistavan liigadebyytin ja ottelun pelannut maalivahti Joe Dibben torjui kotijoukkueen yritykset. Lopulta GFT sai tehtyä maalin enemmän ja voitettua kamppailun maalein 5-6. GFT:n paidassa ensimmäisen virallisen pelin pelannut Henri Alamikkotervo pohti ottelun kulkua matalatempoiseksi.

”Pelin tempo oli erittäin matala ja Sovo ei käytännössä prässännyt ollenkaan, vaan alkoi puolustaa vasta puolesta kentästä. Puolestaan meidän prässätessä heidän ratkaisunsa oli usein pitkä pallo pivotille. Maaleja ja tilanteita tuli molempiin päihin nopeista transitioista tai reagoinneista. Se on tietenkin puoliksi hyvä, mutta haluamme puolustaa paremmin meidän päähän tulevat vastahyökkäykset. Pääsimme myös suhteellisen hyvin Sovon muodon sisään ja luotua paikkoja kontrolloiduilla hyökkäyksillä”, Alamikkotervo kertaa ottelua.

GFT:n vieraspelikierros jatkuu vielä torstaina, kun Kultaiset matkaavat sarjanousija TPK:n vieraaksi. ”Henkka” lähtee otteluun rennoin mielin.

”Otetaan tämän pelin kehityskohdat huomioon treeneissä ja sitten torstain pelissä, niin se riittää”, Alamikkotervo päättää.

To 16.9 TPK-GFT Samppalinnan Palloiluhalli, Turku

Ottelun voit tämänkin päivän tavoin katsoa Ruutu+ palvelusta.

VAMOS GFT!