GFT aseeton pohjoisen reissulla

03.03.2019 Off By admin

GFT ei varmistanut vielä playoff-paikkaansa vieraillessaan Torniossa FTK:n vieraana. Ottelu sai shokkialun, kun jo ensimmäisellä minuutilla peliväline kaivettiin omasta maalista FTK:n päästessä 2vs1 hyökkäykseen ja syöttölinjan jäätyä hieman auki, rokotti FTK tästä espoolaisia.

Pallonhallinta oli läpi koko ensimmäisen puoliajan GFT:llä, mutta ainuttakaan todellista maalipaikkaa kotijoukkueen maalille ei onnistuttu luomaan. Sen sijaan FTK teki 2-0 osuman Geftin puolustuksen ollessa tänään reikäjuustoa.

Tauolta palattua valmentajawelho Kettunen tiivisti kuuden pelaajan peluutuksen viiteen, Ollilan ollessa yhä kovassa sairaskierteessä. Kuitenkaan jalkojen puutteesta ei tappiossa ollut kyse, kun koko Espoon joukkue oli unohtanut peli-ilonsa karaoke-bussiin, vai liekö Tjeder vienyt sen mukanaan lomailemaan Australian matkalleen.

3-0 maali syntyi, kun harhasyötön päätteeksi FTK rokotti jälleen. GFT onnistui vapaapotkun myötä kaventamaan lukemia 3-1 ja muutaman sekunnin verran valoa näkyi pohjoisessakin, kunnes FTK laukoi tyylikkäästi 4-1 lukemat.

Maalin myötä GFT siirtyi reikäpaitaan ja lopputuloksena yksi pallonmenetys, josta tyhjiin 5-1 ja Sirenin kavennus 5-2. Ottelu sai sinetin puoli minuuttia ennen summerin soimista, kun pistepörssin johtoon takaisin siirtynyt Juntikka pääsi täysin yllättämään vedollaan reikäpaitana maalille juosseen Perälän.

Tuula Siren kavensi ottelun tilanteeksi 5-2

Vieraiden parhaana palkittiin good fighter Maiju Hirvonen.

Selityksiä tappioon keksittiin polvivammasta kuumetautiin ja streptokokkeihin ja Tjederin poissaoloon, mutta jokainen oli yhtä mieltä siitä, että tänään vain oltiin yksinkertaisen huonoja molempiin suuntiin ja FTK halusi voittoa enemmän.

Runkosarjaa on jäljellä enää kaksi kierrosta ja mikäli homma halutaan kuten halutaankin hoitaa itse, on molemmat voitettava jotta sarjassa sijoitutaan toiseksi. Kaksi pistettä kuitenkin riittää playoff-paikkaan. Pleijari-kisa käy siis kuumana, kun edelleen paikkaa neljän joukkoon tavottelee usempi joukkue. Seuraava ottelu sarjakakkosena olevaa ACE:a vastaan Opinmäessä 16.3. kello 13.15. Tästä ottelusta ei panosta puutu, see you there!