GFT On Tour – Kultaiset matkaavat Tesomalle

25.09.2020 Off By admin

Golden Futsal Team jatkaa sarjakauttaan lauantaina, kun vastaan asettuu kauden ensimmäisessä vieraspelissä PP-70.

GFT:n kausi alkoi maukkaissa merkeissä, kun Akaa Futsal kaatui kauden kotiavausottelussa jatkoajalla jännittävien vaiheiden jälkeen lukemin 6-5. Ottelusta jäi toki parannettavaa, mutta kamppailu oli kokonaisuutena hyvä. Joukkue on päässyt harjoittelemaan hyvin kuluneella viikolla ja Tesoman hallia kohti matkaa lauantaina Espoosta bussi täydellä neljäntoista pelaajan miehityksellä.

Ottelussa erityistä mielenkiintoa herättää Jerry Sipilä, joka vaihtoi juuri PP-70:n riveistä GFT:hen edelliseksi kaudeksi. Toimitus tavoitti Sipilän pientä haastattelua varten.

Miten oma kausi on sujunut ja mitä tavoitteita sinulla on kaudelle?

”Oma valmistautuminen kauteen on sujunut erittäin hyvin. Viime vuonna opitut taktiset asiat ovat jo paremmin pääkopassa, joten pelatessa ei tarvitse jatkuvasti niitä miettiä. Minulla starttaa seitsemäs kausi liigaa, mutta playoff-pelejä kertynyt tähän mennessä nolla kappaletta. Tavoitteena olisi niitä pelailla keväällä ja joukkueena tavoite on tietenkin taistella kärkisijoista”, Sipilä kertoo.

Millainen PP-70 on futsalorganisaationa?

”PP-70 on aina ollut erittäin hyvällä joukkuehengellä varustettu nippu. Vaikka menestystä ei ole tullut, niin hauskaa on pidetty kentällä ja sen ulkopuolella”, Sipilä muistelee.

Mitä osaat kertoa tämän kauden PP-70:n joukkueesta?

”Tälle kaudelle joukkue on muuttunut enemmän kuin koskaan ja paljon uusia pelaajia on tullut joukkueeseen. Osa on tuttuja ja osa on täysin tuntemattomia. Janne Malmin johdolla tullaan takuulla näkemään taistelufutsalia tällä kaudella” Sipilä pohtii.

Millaista ottelua odotat?

”PP:llä on varmasti avauskierrokselta paljon hampaankolossa, joten uskoisin näkeväni sisuuntuneen kotijoukkueen. Pisteet kuitenkin matkaavat Espooseen, kunhan jaksamme noudattaa nöyrästi omaa pelistrategiaa” Sipilä ennakoi.

Sinut on tunnettu näyttävistä harhautuksista ja kikoista pelikentällä. Löytyykö takataskusta joku uusi kikka lauantaiksi?

”Kyllä sitä joka pelissä yrittää jotain hienouksia tehdä muun tekemisen ohella, joten eiköhän niitä nähdä lauantaina Tesomallakin” Sipilä kertoo pilke silmäkulmassa.

PP-70 – GFT 26.9.2020 klo 16.00 Tesoman palloiluhalli

VAMOS GFT!