GFT saa vieraita Valkeakoskelta

01.10.2020 Off By admin

Liigakautensa kahdella voitolla aloittanut GFT hakee myönteiselle kauden aloitukselle jatkoa lauantaina kotiottelussa Mad Maxia vastaan.

GFT on saalistanut liigakauden kahdelta ensimmäiseltä kierrokselta viisi pistettä. Avauskierroksella Opinmäessä kaatui Akaa jatkoajalla. Viime viikonloppuna Kultaiset haki Tampereelta 7-0 -vierasvoiton PeePee:stä.

Maalivahti Antti Koivumäki on tyytyväinen kauden starttiin.

“Akaa -matsi oli iso päänahka, vaikka siinä oli vielä paljon parannettavaa. PeePee:tä vastaan saatiin peluutettua laajaa rinkiä. Ihan hyvä aloitus ollut meiltä.”

Myös maalivahtien osalta nähtiin kierrätystä, kun Jori Lagerblom pelasi PeePee -ottelussa viimeisen kymmenminuuttisen. Nollapeli luonnollisesti miellyttää veskariosastoa.

“Futsalissa nollapelit ovat aina hienoja juttuja. Eikä se ole pelkästään maalivahdin suoritus, vaan koko joukkue sen aina mahdollistaa”, Koivumäki kehuu.

Vieraita Valkeakoskelta

Lauantaina kauden kolmannessa ottelussa vastaan astelee valkeakoskelainen Mad Max. Kaudella 2006 toistaiseksi ainoan suomenmestaruutensa voittanut Mad Max aloitti kautensa kotivoitolla JoSePa:sta. Viime viikolla joukkue jäi kuitenkin Akaan jalkoihin kärsien Toijalassa 3-8 -tappion.

Koivumäki odottaa Opinmäen lauantai-iltapäivälle kovaa ottelua.

“Heitä vastaan ei ole ollut helppoja pelejä. Sieltä tulee varmasti taas taisteleva joukkue vastaan. Saadaan ihan sata lasissa pelata, jotta kolme pistettä jää Espooseen.”

Viime kaudella joukkueet ehtivät kohdata kertaalleen runkosarjassa ennen kauden keskeyttämistä. GFT oli silloin Opinmäessä parempi maalein 3-2. Kaikkiaan viidessä edellisessä keskinäisessä Kultaiset on onnistunut voittamaan Mad Maxin neljästi.

Avaimet seuraavaan voittoon löytyvät Koivumäen mukaan yhtenäisestä joukkuepelistä.

“Kollektiivinen puolustus ja prässipelaaminen on se millä saadaan vastustaja tukalalle. Pidetään oma maali puhtaana, ja meidän hyvät pelaajat tekevät kyllä maaleja.”

GFT on latonut kahdessa ensimmäisessä ottelussa yhteensä 13 maalia. Tehokkaimpina ovat häärineet Antti Arvola ja Panu Autio. Molemmilla kasassa tehot 4+2, mikä oikeuttaa liigan pistepörssissä neljänteen sijaan.

Kauden toinen kotiottelu pelataan lauantai-iltapäivänä Opinmäen liikuntahallissa kello 15.00. Mikäli et pääse paikan päälle, ottelua voi katsoa suorana lähetyksenä maksullisesta SolidSport-sovelluksesta.

GFT – Mad Max lauantaina 3.10. klo 15.00 Opinmäen liikuntahallissa