GFT sarja-avauksessa Somerolle

11.09.2021 Off By Kim

Golden Futsal Teamin kausi 2021-2022 Miesten Futsal Liigassa alkaa sunnuntaina vieraspelillä Somerolla SoVo:a vastaan. Kultaisten Eetu Kauria tuntee sunnuntain vastustajan hyvin muutaman vuoden takaa. Kauria kertoi myös kuulumisia pre-seasonilta.

”Pre-season on ollut hieman rikkonainen erinäisten syiden takia, mutta olemme kuitenkin käyttäneet tehokkaasti hyödyksi yhteisen ajan, joten uskon, että olemme hyvin valmiina kauden alkuun. Henkilökohtaisesti pre-season ei ole mennyt aivan odotusten mukaisesti, mutta käyrä osoittaa kuitenkin ylöspäin. Meillä on kasassa laadukas ja tasainen ryhmä, joten jokaisissa treeneissä tulee antaa kaikkensa pärjätäkseen peliveljien keskellä”, Kauria kertoo.

Parannettavaa jäi edellisestä vierailusta

”Mukavaa aloittaa kausi Someron vierailulla! Viime kerrasta jäi paljon hampaankoloon, joten siitä on hyvä lähteä parantamaan. Vastustajalla on erinomaisia pelaajia, joista moni on lisäksi minulle hyvin tuttu, joten tiukkaa vääntöä on luvassa. Uskon, että ottelu ratkeaa vastahyökkäyksiin: joukkue, joka hyödyntää omansa ja toisaalta eliminoi vastustajan vastaavat, tulee olemaan vahvoilla”, Kauria päättää.

Sunnuntai 12.9 SoVo-GFT 15.00 Someron monitoimihalli

GFT:n ottelut näkyvät Ruutu+ palvelusta.

GFT julkaisee myöhemmin uutisen uudesta pelaajasta, joten tarkkailkaa somea!

VAMOS GFT!