GFT taipui Kemille

01.11.2021 Off By Kim

Golden Futsal Team kohtasi FC Kemin Opinmäessä sunnuntaina. Ottelu oli vauhdikas ja tapahtumia riitti paljon. Hyvätasoinen ottelu päättyi lopulta vierasvoittoon 1-3, Kemin onnistuttua tekemään viimeisen maalin tyhjään GFT:n maaliin.

Pitkän tauon jälkeen Kultaisten paitaan palannut Samir Haddouti piti ottelua hyvin tasaisena ja laadukkaana futsalotteluna.

”Oli aivan mahtava palata pitkän tauon jälkeen Opinmäkeen ja pukea musta-kultaista päälle! Itse peli oli laadukasta futsalia, josta ei puuttunut vauhtia eikä vaarallisia tilanteita. Molemmat joukkueet puolustivat erittäin hyvällä asenteella ja sydämellä. Pelin vauhdista huomasi todella, että kentällä oli paljon laadukkaita pelaajia.Peli ratkesi lopulta siihen, että Kemi oli tarkempi maalipaikoissa. Myös Kemin maalivahti ja puolustus olivat erinomaisessa vireessä”, Haddouti päättää.

GFT huilaa ja harjoittelee kuvioita kuntoon seuraavien viikkojen aikana, sillä Kultaisten seuraava ottelu on vasta 21.11.2021, kun sunnuntaina pelattavaan kotiotteluun Opinmäkeen astuu vastaan Mad Max Valkeakoskelta.

VAMOS GFT!