GFT vs. KaDy -tuplataisto lauantaina – haastattelussa Antti Arvola

05.10.2017 Off By admin

Syyskuu päättyi GFT:n osalta voittoisissa merkeissä, kun sarjanousija Mad Max kaatui Valkeakoskella 4-3. Kauden kolmannessa sarjaottelussa palataan kotiparketille Opinmäkeen, kun kello 16:00 alkavassa ottelussa vastaan asettuu KaDy Jyväskylästä.

Jos kauden avausottelu PJK:a vastaan oli tulosta lukuunottamatta positiivinen kultaisten osalta, oli Valkeakosken reissu vastaavasti tulos sivuuttaen varsin heikko. Perusasioita on petrattava huomattavasti, kun vastaan saapuu monissa ennakoissa suurimmaksi mestarisuosikiksi noussut KaDy.

Jos GFT:n startti kauteen on ollut ailahteleva, on Kampuksen Dynamo useiden maajoukkuepelaajiensa johdolla jyrännyt voitosta voittoon. Viime kaudella KaDy päätti tiukoissa puolivälierätaistoissa GFT:n kauden otteluvoitoin 3-1. Vaihtuvuus tuohon joukkueeseen on pientä, sillä käytännössä kaikki profiilipelaajat, muun muassa Kytölän veljekset ja Sergei Korsunov, ovat solmineet sopimuksen myös tälle kaudelle. Uutena pelaajana KaDy hankki lisää osaamista Pirkanmaalta, kun Tero Intala liittyi riveihin PP-70:sta.

Jos pelaajistossa ei muutoksia juuri tapahtunut, muutos Dynamossa tapahtui pääosin parketin reunalla, seuran palkatessa montenegrolaisen Vasko Vujovicin päätoimiseksi valmentajakseen. Meritoitunut, kokenut futsalvalmentaja tuo varmasti uusia virikkeitä ensin Jyväskylään ja pitemmällä aikavälillä varmasti koko suomalaiseen futsaliin.

GFT:n otteluennakon haastatteluun napattiin armoitettu maalintekijä Antti Arvola, joka tykitti viime kaudella runkosarjassa kaksi osumaa jyväskyläläisten nuottaan runkosarjassa.

Haitte viime lauantaina Valkeakoskelta kauden avausvoiton ja avasit itsekin maalitilisi. Kerro vähän maalistasi ja lauantain pelistä?

“Viime lauantain peli Valkeakoskella oli meille jotenkin tosi vaikea, mutta pitkän kauden aikana on tärkeetä että pystytään tuollaisellakin esityksellä harjaamaan täydet kolme pistettä! En tiedä johtuiko vaikeudet pienemmästä baanasta, vastustajan erilaisemmasta tavasta pelata, vai meidän omasta asennoitumisesta, mutta pääasia että hoidettiin futsal-soturi Makowskin (2+1) johdolla homma himaan. Maaliani voisi varmaankin parhaiten kuvata sanalla “ruskea”, mutta tuli tärkeään vaiheeseen ja jotenkin tuollanen tahdon voimalla maalin edestä reboundista tehty röyhimismaali sytyttää vaikeassa matsissa kuitenkin taistelemaan vielä lujempaa.”

Opinmäessä olet noussut selkeästi kotiyleisön lemmikiksi, onko komeat viikset salaisuutesi vai onko taustalla jotain muutakin?

“Ai olen? Kiva kuulla! Kysehän on Suomen seksikkäimmästä futsaljoukkueesta, joten yritän viiksilläni kantaa oman korteni kekoon, jotta maineemme säilyy. Jos sexyfutsal ei ole tarpeeksi hyvä syy tulla tsiigaamaan Geftin matseja, saa lehtereille tulla kattelemaan kun pensselit viilettää kentällä vaikka jo tänä lauantaina KaDya vastaan!”

GFT haki keväällä runkosarjassa Jyväskylästä 2-1-vierasvoiton KaDysta, teit tuolloin komean voittomaalin. Millä keinoin lauantainen vastustaja lähetetään tyhjin käsin kotimatkalle?

“Viime kevään vierasmatsi oli hieno voitto meiltä tiukan matsin jälkeen. KaDy on huippujengi, kenties yksi sarjan vahvimpia ja organisoiduimpia jengejä, jolta löytyy lukuisia maajoukkuejätkiä. Meidän pitää itsekin pysyä lauantaina erittäin organisoituna, puolustaa hyvin joukkueena ja reagoida hyvin pallonriistojen jälkeen, jolloin meidän on mahdollista päästä ylivoimahyökkäyksiin. Tähän mausteeksi läski tummumaan blokattujen vetojen jäljiltä ja avot! Lupaan henkilökohtaisesti vetää saksarin jos saamme katsomoon yli 100 ihmistä lauantaina”.

Lauantaina siis pelataan jälleen, GFT/Prinsessat ja KaDyn naisten joukkue kohtaavat taistossa sarjapisteistä klo 13:15 ja klo 16:00 potkaistaan Joma liikkeelle miesten ottelun merkeissä.

Liput 8€/5€ ja myynnissä GFT:n kausikortteja hintaan 50€. Ottelussa palvelee myös kahvio. Lämpimästi tervetuloa Opinmäkeen (Lillhemtintie 1, 02250 Espoo)!