GFT:n härkäviikko alkaa lauantaina – Ensimmäinen koitos Vieska Futsal

03.12.2021 Off By Kim

Golden Futsal Team jatkaa Miesten Futsal Liigan urakoimistaan vielä kolmen ottelun verran ennen joulutaukoa. Urakka onkin melkoinen, sillä Kultaiset kohtaavat viikon sisällä Vieska Futsalin, Alastaron Urheilijat sekä Kampuksen Dynamon. Eetu Kauria lähtee otteluihin rennoin mielin.

” Vieska on rutinoitunut jengi, jolla on todella hyviä pelaajia. Meidän tulee olla erittäin tarkkana pallottomana, sillä Vieska osaa hyödyntää puolustavan joukkueen heikkoudet.

”Ensi viikon keskiviikon ottelu on meille jälleen kova haaste. Arkipelin lisäksi vaikeuksia tuottaa varmasti kotijoukkue Alastaron Urheilijat, joka haluaa todistaa olevansa sarjasijoitustaan parempi.

”Kolmen pelin viikon päättää kohtaaminen sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvan Kampuksen Dynamon kanssa. Dynamo on hyvin organisoitu ryhmä, jolla on ehkä sarjan paras taitotaso ja taktinen osaaminen. Voitimme heidät vieraissa, joten on selvää, että he haluavat maksaa potut pottuina ja hakea pisteet Espoosta”.

”Kaiken kaikkiaan tuleva kahdeksan päivän rupeama on erittäin tärkeä loppukauttakin silmälläpitäen, sillä sen jälkeen alkaa lähes kahden kuukauden sarjatauko. Olemme kuitenkin valmistautuneet hyvin ja treeneissä on ollut laadukasta tekemistä, joten uskon, että saavutamme hyvät tulokset kovista kamppailuista”, Kauria kommentoi.

GFT-Vieska Futsal 4.12.2021.

15:00 Opinmäen liikuntahalli, Espoo

Otteluun saapuvilta katsojilta vaaditaan sisäänpääsyn yhteydessä koronapassi.

Tervetuloa!

VAMOS GFT!