GFT:n nuorisokaarti esiintyi vahvasti Serbiassa

09.11.2021 Off By Kim

Suomen U19 futsalmaajoukkue pelasi edellisellä viikolla kansainvälisessä futsalturnauksessa Serbiassa. Suomen joukkuetta GFT:stä edustivat Eeli Niemelä ja Eetu Kaikkola, jotka onnistuivat molemmat maalinteossa turnauksessa. Suomi aloitti turnauksen häviämällä isäntamaa Serbialle tiukan väännön jälkeen maalein 4-6. Turnauksen toisessa ottelussa Suomi nollasi Slovakian ja otti komean 4-0 voiton. Suomen turnaus päättyi lopulta varsin iloisesti, kun Bosnia-Hertsegovina kaatui lopulta 6 metrin rankkareiden jälkeen 3-2 (2-2). Niemelä piti turnausta erittäin hyvänä paikkana kehittyä joukkueena.

”Turnausjärjestelyt onnistuivat pääsääntöisesti hyvin. Vastustajat olivat fyysisiä joukkueita ja teknisesti taitavia. Meidän joukkueen yhteishenki ja kemiat pelin sisällä kehittyivät paljon turnauksen aikana. Kokonaisuudessaan turnauksesta jäi hyvä fiilis ja omat pelitkin sujui ihan hyvin, vaikka parannettavaa toki myös jäi”, Niemelä kommentoi.

Turnaus oli Suomelle erittäin hyvä kokemus joukkueen pelaamisen kartoittamisessa ja valmistautumisessa etenkin kohti keväällä pelattavia EM-karsintoja Suomessa. Silloin Suomella kotikarsinnoissa ovat vastassa Puola, Bosnia-Hertsegovina ja Kazakstan.

VAMOS GFT!