Japi

Jaakko Oksanen jatkosopimukseen

07.09.2018 Off By admin

GFT:n miesten edustusjoukkueen runko on rakentunut pitkin kesää ja nyt on jälleen uutisoitavaa, kun viime kaudella vahvasti liigassa läpilyönyt Jaakko Oksanen on tehnyt sopimuksen myös alkavalle kaudelle.

Maalinnälkäinen pivotpelaaja Oksanen kehittyi isoin askelin ja tuonee nopeine jalkoineen ja erittäin vahvana pallonsuojaajana lisää vaihtoehtoja kultaisten pelaamiseen.

Nuorena pelaajana ja vahvalla jalkapallotaustalla Oksasella on edelleen paljon opeteltaa futsalin nyansseista, mutta jo viime kausi näytti, että älykkäänä pelaajana oppi myös tarttuu ja Japin trademark-lentokonetuuletuksia nähtäneen Opinmäessä yleisön iloksi viime kautta enemmän.

Kausikorttisi ensi kaudelle voit ostaa linkin takaa: https://goo.gl/BUcHXv

Jaakko, jatkosopimus taskussa, millä fiiliksin uuteen kauteen?

“Odottavilla fiiliksillä lähdetään kohti uutta kautta. Mielestäni menin eteenpäin viime kaudella ja opin paljon uutta futsalista. Toivon että sama jatkuisi myös tulevalla kaudella”.

Olet ilmeisesti pitänyt kuntoa yllä kesällä jalkapallokentillä, onko siirtymä nurmelta parketille kuinka haastavaa?

“Olen juu. Kyllä se vie taas oman aikansa, että asia palautuvat muistiin ja tekemisestä tulee automaattisempaa. Toivon kuitenkin, että viime kauden runsas ja laadukas harjoittelu näkyy vielä jossain ja helpottaa paluuprosessia.”

Miksi GFT:n kausikortti kannattaa hankkia?

“Futsal on parasta paikan päällä. GFT pelaa myös erittäin viihdyttävää peliä! Se on myös pelaajille aina kivempaa, mitä enemmän jengia saadaan kotipeleihin paikan päälle pitämään mekkalaa!”

GFT:n pelaajasopimukset:

#1, Antti Koivumäki
#2, Panu Autio
#6, Niko Stenholm
#7, Ari Makowski
#8, Lasse Saari
#16, Jaso Oksanen
#17, Tom Korolainen
#20, Ville Vähäkoitti
#21, Timo Mikkonen
#52, Jaakko Oksanen

Futsal-Liigan kautemme starttaa lauantaina 29. syyskuuta klo 16:00, kun Ilves FS saapuu Tampereelta Opinmäkeen vierailulle. Myös GFT:n naisten kausi alkaa samana päivänä Opinmäessä klo 13:15, kun viime kauden finaalien uusinnassa vastassa on Ilves.

Tervetuloa seuraamaan kultaista huippufutsalia!