Oksanen

Jaso Oksanen haluaa takaisin huipulle

15.08.2018 Off By admin

GFT:n uusimman pelaajasopimuksen kaudelle 2018-2019 solminut peluri on Jaso Oksanen. Armeija ja paha loukkaantuminen ovat vieneet Oksaselta kaksi edellistä kautta lähes kokonaan, mutta nyt kaikki on kunnossa ja ennen vaikeuksiaan jo maajoukkueen mukana ollut Oksanen hakee paluuta suomalaisen futsalin huipulle.

Oksasen tavaramerkkinä tunnetaan rautaisen luja oikean jalan laukaus. Hän ei nuoresta iästään huolimatta väistä kontaktitilanteissa kentällä ketään, eikä siten olekaan ihme, että ”We need to be more bastards” -lauseestaan tunnettu maajoukkueemme päävalmentaja Mico Martic tykästyi Oksasen pelityyliin. Oksanen pelaa jokaisen tilanteen treeneissäkin aivan täysillä ja inhoaa häviämistä. Nopeine jalkoineen hän tuo varmasti lisää vahvaa prässipeliä kultaisten pelaajistoon. Näytönhaluja piisaa varmasti kahden turhauttavan kauden jälkeen.

Vahvuuksiensa vastapainoksi Oksanen tarvitsee vielä henkistä kypsyyttä, jotta turhia keltaisia suunsoitoista ja turhautumisista ei tulisi. Liigan tason ja joukkueiden hyökkäyspelin parantuessa Oksasen tulee myös kehittää puolustuspelaamistaan, mutta puolustuspelin nyansseissa kultaisten uusi päävalmentaja Ville Sihvonen on parhaimmillaan.

Jaso, olet ollut erinäisistä syistä sivussa käytännössä kaksi kokonaista kautta, millä mielin odotat alkavaa kautta?

”Pitkä aika kun viimeksi olen päässyt tosissaan pelaamaan. Kova nälkä on päästä takaisin parketille näyttämään, että Espoossa osataan pelata futsalia.”

Ehdit nousta jo maajoukkueen rinkiin mukaan ennen kahta rikkonaista kautta, kuinka nouset sinne takaisin?

”Armotonta duunia ja kurinalaisuutta. Joka päivä pitää tehdä parhaansa ja vähän enemmän.”

Mitä lupaat tarjota kentällä kausikorttilaisten ja kotiyleisön iloksi?

”Pirteyttä hyökkäyspäähän ja vetoja, niitähän kaikki haluaa nähdä!”

GFT:n kausikortin voit tilata oheisen linkin takaa: https://goo.gl/BUcHXv

GFT:n pelaajasopimukset kaudelle 2018-2019:

#1, Antti Koivumäki

#2, Panu Autio

#6, Niko Stenholm

#7, Ari Makowski

#8, Lasse Saari

#16, Jaso Oksanen

#17, Tom Korolainen

#21, Timo Mikkonen

Kausi 2018-2019 startataan kotiottelulla, kun Ilves FS saapuu vierailulle Opinmäkeen lauantaina 29. syyskuuta klo 16:00 alkavassa Futsal-Liigan ottelussa. Tervetuloa!