Joonas Puolamäki täydentää kultaisten maalivahtiosaston

28.09.2019 Off By admin

GFT:lla on aina ollut maagisia maalivahteja, jotka ovat tuoneet seuralle kultaa ja kunniaa aina maajoukkuetta myöten. Alkava kausi 2019-2020 ei tuo tähän poikkeusta, kun kultaisten maalivahtipelaamiseen on kauden alla saatu lisävahvistusta Joonas Puolamäen siirryttyä Espooseen ja kultaisten riveihin.

Osta kausikorttisi kaudelle 2019-2020 !

Jo useamman kauden suomalaisen futsalin huipulla pelannut Puolamäki tuo lisäkilpailua maalivahtipuolelle, jossa peliajasta kamppailevat myös maajoukkuemaalivahti Antti Koivumäki sekä Iiro Kaisla että junioreista liigan rinkiin noussut Henrik Pullinen.

Joonas Puolamäki on kotimaiselle futsalyleisölle jo erittäin tuttu pelaaja. Puolamäki on pelannut liigaa viimeksi SoVon riveissä ja aiemmin TPK:ssa. Hän käväisi aiemmin myös yhden kauden verran pelaamassa Ruotsin liigassa Örebrossa. Myös maajoukkueessa Puolamäki on vuosien varrella nähty.

Kuin huomaamatta on tullut pelattua futsalia jo reilusti yli vuosikymmen eli kyllä tässä alkaa melko kokenut veskari olla“, Puolamäki toteaa.

Futsalia pidetään usein hieman kokeneempien pelaajien lajina verrattuna esimerkiksi jalkapalloon. Puolamäki tietää kokemukset tuovat edut etenkin maalivahtipelaamisessa, into lajia kohtaan ei silti ole vähentynyt lainkaan, ehkä jopa päinvastoin.

Kokemus tuo mukanaan rauhallisuutta ja analyyttisyyttä omaan tekemiseen. Toisaalta vimma pysäyttää maalintekoyritykset ei vuosien myötä ole hävinnyt mihinkään eli koitan olla pallon tiellä hinnalla millä hyvänsä“.

Henkilökohtaiset tavoitteet ovat maalivahtikvartetin tuoreimmalla kasvolla, nopeana ja ketteränä maalivahtina tunnetulla Puolamäellä selvillä kauden ensimmäisen ottelun kutkutellessa jo mielessä.

Ensisijaisena tavoitteena on joukkueen osana auttaa meidän jengiä mahdollisimman hyvään menestykseen. Henkilökohtaisesti haluan olla parempi futsalmaalivahti kuin aiemmilla kausilla, mikä rakentuu fyysisen treenin ja pään toimivuuden yhdistelmästä“.

Monissa eri joukkueissa futsalia pelannut Puolamäelle on jo muutaman viikon aikana muodostunut kuva siitä, millaiseen nippuun hän on liittynyt tulevaksi kaudeksi.

Ensivaikutelma joukkueesta on ollut todella energinen ja sähäkkä. Treeneissäkin pelataan hyvin intensiivisesti. Kun kuviot asettuvat kohdilleen, tämä joukkue on erittäin hankala voitettava“.

GFT:n miesten ensimmäinen sarjaottelu kaudella 2019-2020 pelataan sunnuntaina 29. syyskuuta klo 15:30 Opinmäessä torniolaista ToPV:a vastaan. Ennen miesten ottelua Opinmäessä pelataan naisten Super Cupin finaali GFT – ACE klo 12:30, tervetuloa!

GFT:n pelaajasopimukset kaudelle 2019-2020:
#1, Antti Koivumäki
#2, Panu Autio
#5, Johannes Axerud
#6, Niko Stenholm
#7, Ari Makowski
#8, Lasse Saari
#9, Antti Arvola
#13, Samir Haddouti
#15, Kasperi Halme
#16, Jaso Oksanen
#17, Tom Korolainen
#18, Otto Jukko
#XX, Jerry Sipilä
#XX, Bene Filppu
#XX, Joonas Puolamäki
#XX, Henrik Pullinen
#XX, Hassan Yaghoubi