Kahden vieraspelin viikonloppu – vastassa FC Sport ja KP-V

05.03.2021 Off By admin

GFT kohtaa Naisten Futsal-Liigassa lauantaina FC Sportin ja sunnuntaina KP-V:n.

Kultaisten kahden vierasmatsin viikonloppu alkaa lauantaina Vaasassa, kun vastassa on FC Sport. GFT on ennen viikonloppua sarjassa neljäntenä, kun jäljellä on kuusi runkosarjan peliä. Sport on kuusi pinnaa Kultaisten perässä yhden ottelun vähemmän pelanneena.

FC Sport pelasi helmikuun aikana kolme peliä, joista se voitti kaksi – viime viikonloppuna kärkipään HIFK kaatui kotikentällä maalein 5-2. Kaikkiaan Sport on voittanut 15 sarjapelistään yhdeksän ja on tukevasti matkalla pudotuspeleihin. Joukkueen tehokkaimmat ovat tällä kaudella olleet Vilma Rosenström (9+8) ja Pipsa Lahtinen (7+10).

FC Sport ja GFT kohtaavat lauantaina ensimmäisen kerran tällä kaudella ja pelaavat ensi viikolla uudelleen Espoossa. 

Kultaisten Sandra Lind odottaa lauantaille mielenkiintoista ja tasokasta koitosta. Lindille ottelu on erityinen, sillä hän pelasi vielä viime kaudella juurikin Sportissa. 

“Jännittävää ja kivaa pelata Sportia vastaan ja vielä vanhalla kotikentällä. Sport on voittanut paljon pelejä kotona ja he haluavat varmasti jatkaa siitä. Meille taas jäi hyvä maku viime viikonlopun peleistä, joissa pelattiin kovaa ja tehtiin paljon maaleja”, Lind totesi.

Tuplaviikonloppu jatkuu vuorokautta myöhemmin sunnuntaina Kaustisella KP-V:ta vastaan. Täksi kaudeksi liigaan noussut KP-V on ennen viikonloppua sarjassa viimeistä edellisenä – 18 ottelusta kasassa on kolme voittoa. Loppukaudella pisteet olisivat siis arvokkaita sarjassa säilymisen kannalta. 

KP-V:n edellinen voitto on tammikuulta, kun se kaatoi FC OPA:n. Nyt alla on kuusi perättäistä tappiota. Joulukuun puolivälissä KP-V vieraili Opinmäessä, silloin GFT oli parempi maalein 5-2. 

“KP-V on fyysinen joukkue. He tekivät kaksi maalia viimeksi meitä vastaan ja haluavat varmasti jatkaa samalla tavalla. Viikonlopun molemmissa peleissä tullaan näkemään GFT, joka prässää kovaa, auttaa toisia ja pelaa sata lasissa jokaisen vaihdon. Näin saadaan maaleja ja tuodaan täydet kuusi pistettä kotiin!” Lind povaa.

Viikonlopun ottelut ovat katsottavissa Solidsportissa.

FC Sport J – GFT lauantaina 6.3. klo 15.00

KP-V – GFT sunnuntaina 7.3. klo 15.00