Kasperi Halme kultaisiin!

20.09.2019 Off By admin

GFT:n pelaajarunko pysyy suurin piirtein samana kuin edellisellä kaudella, mutta uusiakin pelaajia on liittynyt syksyn aikana rinkiin. Yksi heistä on Kasperi Halme, joka on solminut pelaajasopimuksen kaudesta 2019-2020. Halmeen aiempi seura on Liikunnan Riemu Jyväskylästä, jossa Halme on pelannut useamman vuoden ja toiminut myös monta kautta joukkueen kapteenina. Halmeen taival Riemussa päättyi nousujuhliin, kun Riemu pudotti liigakarsinnoissa PJK:n voitoin 2-0.

Tilaa kausikorttisi tästä!

Halme jatkaa siis kultaisiin siirtyneiden ex-riemulaisten virtaa, mikä varmasti helpottaa sopeutumista uuteen ryhmään. Nykykultaisista Lasse Saari sekä Tom Korolainen ovat molemmat pelanneet vuosia Riemun paidassa.

”Olen tosiaan saanut futsaloppini Jyväskylän Riemussa, jossa itse asiassa ensimmäinen peluuttajani oli Korolaisen Tomppa, eli ympyrä sulkeutuu nyt Espooseen siirtymisen myötä”.

Halme tuo kultaisiin lisäosaamista pohjapelaajistoon ja sen lisäksi Halme pystyy auttamaan seuran fysiikkavalmennuksessa. Riemu on tullut tunnetuksi fyysisestä pelaamisestaan, jossa taktistekninen puoli on saattanut kärsiä, mutta GFT:n riveissä tulee varmasti kehittymistä lajiteknisissä seikoissa.

”Siirtyminen GFT:iin on itselleni hyvä seuraava steppi, haluan kehittyä futsalistana ja kehittymisen kautta auttaa joukkuetta pääsemään tavoitteisiinsa.”

Halme toimi usean kauden ajan myös Riemun kapteenina ja tuli tunnetuksi muun muassa railakkaista tuuletuksistaan. Kesätreeneissä Halme ei ainakaan paljasta kehittäneensä uusia tuuletuksia kotiyleisön iloksi.

”Katsotaan mitä kaikkia tuuletuksia täällä keksitään, mutta mikäli Riemua vastaan teen maalin, niin tuuletan perinteiseen tyyliini!”

Halme tekee ensiesiintymisensä kultaisten riveissä lauantain harjoitusottelussa Akaa Futsalia vastaan ja espoolainen kotiyleisö pääsee tervehtimään Halmetta kauden avauksessa, kun sunnuntaina 29.9. Opinmäkeen tulee vierailulle sarjanousija ToPV. Sarja-avaus potkaistaan käyntiin klo 15:30. Tervetuloa!

GFT:n pelaajasopimustilanne 20.9.2019:
#1, Antti Koivumäki
#2, Panu Autio
#5, Johannes Axerud
#6, Niko Stenholm
#7, Ari Makowski
#8, Lasse Saari
#9, Antti Arvola
#13, Samir Haddouti
#15, Kasperi Halme
#16, Jaso Oksanen
#17, Tom Korolainen
#18, Otto Jukko