Kauden ensimmäinen harjoitusottelu päättyi tasapeliin

28.08.2021 Off By Kim

Golden Futsal Team matkasi harjoituskauden ensimmäiseen harjoitusotteluun Akaa Futsalin vieraaksi Toijalan Monitoimihallille lauantaina. Ottelu tarjosi hyvin paikalle saapuneille katsojille viihdettä, sillä maaleja nähtiin lopulta peräti kymmenen kappaletta, kun tulostaululla oli pelin päätyttyä lopputulos 5-5.

GFT:n maalilla pitkästä aikaa loukkaantumisen jälkeen torjunut Antti Koivumäki oli tyytyväinen kamppailuun.

 Miltä tuntui palata pelikentälle pitkästä aikaa?

”Kivahan se oli päästä pelaamaan. Maajoukkueen fysio Ivan Bazoulev on ollut iso apu, että on loukkaantumisista kuntouduttu hyvin. Itseasiassa muistaakseni tänä vuonna neljässä ottelussa olen ollut kentällä ja kolme niistä juuri Akaassa”, Koivumäki kertoo.

Millainen peli oli?

”Aika rauhallinen viime vuosien pre-season kohtaamisiin verrattuna. Tietysti tässä vaiheessa kautta löytyy oikeastaan kaikessa tekemisessä vielä työnsarkaa ja molemmilla joukkueilla oli myös paljon poissaoloja. Tästä on hyvä kuitenkin jatkaa eteenpäin”, Koivumäki pohti kamppailua.

Millä miettein tulevaan maajoukkuetapahtumaan ensi viikoksi Kroatiaan?

”Hyvällä mielellä ja kovia pelejä tietysti tulossa. Eniten fiiliksissä tietysti siitä, että päästään Henkan (Alamikkotervo) kanssa samaan huoneeseen vääntämään kättä”, Koivumäki naurahtaa.

Akaa Futsal-GFT 5-5.

GFT:n joukkue Akaa Futsalia vastaan lauantaina:

Antti Koivumäki GK (C)

Henrik Pullinen GK

Miika Hosio

Henri Alamikkotervo

Riku Oras

Johannes Axerud

Oliver Kulp

Kasperi Laine

Timo Mikkonen

Eetu Kauria

Harjoituspelikausi jatkuu seuraavan viikon lauantaina, kun GFT matkaa lauantaina Loimaalle AU:n vieraaksi.

Vamos GFT!