Kausi jatkuu sunnuntaina: FC OPA saapuu Opinmäkeen

13.11.2020 Off By admin

Kultaisten pelit naisten Futsal-Liigassa jatkuu kotiottelulla, kun Espoossa vierailee FC Oulun Pallo.

Kolmen viikon tauko liigapeleistä on sunnuntaina ohi, kun edessä on kauden toinen kotiottelu. Ennen taukoa Kultaiset ehti pelata kolme liigaottelua. Näistä saldona oli kolme voittoa ja kahdeksan pistettä, mikä oikeuttaa sarjataulukossa tällä hetkellä toiseen sijaan.

Tuloksellisesti mainio kauden alku lupaa hyvää pelien edetessä. Alkukaudella tehot 1+2 saalistanut Johanna Vasara näkee paljon myönteistä tämän kauden GFT:ssä. Ensimmäiset ottelut ovat sujuneet kelvollisesti niin Vasaran kuin koko joukkueen osalta.

– Tuntuu, että jokaisen rooli joukkueessa on aika selkeä. Uudet pelaajat ovat tuoneet paljon lisäarvoa, ja se on näkynyt ensimmäisistä peleistä lähtien. Kun vähän vielä viilataan miten saadaan jokaisen parhaita ominaisuuksia eniten hyödynnettyä, niin meiltä on vaikea viedä pistettäkään, Vasara sanoo.

– Oma peli on ollut aika tasaista, mihin olen tyytyväinen. Puolustuspelaaminen on mennyt jonkin verran eteenpäin viime kaudesta.

Sunnuntaina vastaan asettuu eteläistä tuplapeliviikonloppua viettävä oululainen FC OPA. Ennen viikonloppua OPA:lla on alla vasta yksi liigaottelu, kun se hävisi lokakuun puolivälissä kotikentällään Ilvekselle maalein 0-5. Lauantaina OPA kohtaa Salossa FC Halikon ja sunnuntaina saapuu Opinmäkeen GFT:n vieraaksi.

– Viime kaudella OPA onnistui viemään myös kärkipään jengeiltä pisteitä, joten varmaan samanlainen fyysinen ja loppuun asti taisteleva joukkue sieltä nytkin on tulossa, Vasara arvioi.

Toista kauttaan liigatasolla pelaava OPA jäi viime kauden keskeytetyssä runkosarjassa toiseksi viimeiselle sijalle. Vuosi sitten pelatussa kohtaamisessa oululaiset hakivat täyden pistepotin Espoosta, kun Kultaiset hävisivät Opinmäessä 3-5. Kauden toisessa kohtaamisessa GFT näytti kaapin paikan 7-1 -vierasvoitolla. Tällä kertaa pisteet aiotaan pitää myös kotiottelussa Espoossa.

– Lähdetään nauttimaan siitä, että saadaan pelata! Meillä on Opinmäessä tosi hyvät olosuhteet ja huikea jengi, joten maaleja päästään varmasti taas juhlimaan”, Vasara lupaa.

GFT:n ja FC OPA:n välinen ottelu pelataan sunnuntai-iltapäivänä Opinmäen liikuntahallissa. Muistathan ottelutapahtuman koronasuositukset ja saavu katsomoon kasvomaskin kanssa! Mikäli et pääse paikan päälle, on ottelu katsottavissa Solidsportissa.

GFT – FC OPA sunnuntaina 15.11. kello 15.00 Opinmäen liikuntahallissa