Kausikortit nyt tilattavissa!

14.09.2021 Off By Kim

Katsokaahan ystävät hyvät mitä kaunokaisia painokoneen höyryjen keskeltä paljastui! 😍🔥❗

𝕂𝔸𝕌𝕊𝕀𝕂𝕆ℝ𝕋𝕀𝕋 ℕ𝕐𝕋 𝕊𝕀𝕀𝕊 𝕋𝕀𝕃𝔸𝕋𝕋𝔸𝕍𝕀𝕊𝕊𝔸❗🔥

𝗠𝘂𝘀𝘁𝗮 𝗸𝗮𝘂𝘀𝗶𝗸𝗼𝗿𝘁𝘁𝗶 𝟱𝟬€ Tällä kortilla varmistat pääsysi kaikkiin GFT:n miesten ja naisten Futsal-Liigan runkosarjan kotiotteluihin.

𝗞𝘂𝗹𝘁𝗮𝗶𝗻𝗲𝗻 𝗸𝗮𝘂𝘀𝗶𝗸𝗼𝗿𝘁𝘁𝗶 𝟴𝟬€ Miesten Futsal-Liigan runkosarjan kotiotteluiden lisäksi kultaiseen kausikorttiin kuuluu jokaisessa ottelussa kaffe och bulle, eli pullakahvit.

Kummallakin kausikortilla pääsee lisäksi pudotuspeleihin (Mustalla miesten ja naisten, Kultaisella miesten) hintaan 5€ / ottelu (norm. 10€).

Lisäetuna kausikortin tilaajille 3kk Ruutu+ koodi 10€. Jos jollakin on mennyt ohi, niin haluamme vielä muistuttaa, että kaikki tämän kauden miesten ja naisten Futsal-Liigan ottelut näkyvät Ruutu+ palvelusta.

Paketin saat tilattua helposti ja edullisesti meidän kautta, ja samalla tuet GFT:n toimintaa.

🟡 1 kpl Ruutu+ koodi (3 kk) = 20€ (Norm. 29,85€)

🟡 2 kpl Ruutu+ koodi (6 kk) = 40€ (Norm. 59,70€)

🟡 3 kpl Ruutu+ koodi (9 kk) = 60€ (Norm. 89,55€)

Alta löytyvän linkin kautta onnistuu sekä kausikorttien, että myöskin Ruutu+:n tilaaminen. Paketteja on tarjolla jos vaikka minkälaista, joten sieltä löytyy varmasti sopiva sellainen jokaiselle. Ostohousut siis jalkaan ja tilausta tekemään! 🥳

https://forms.gle/p3YN5zoB53Y1Cqyy7

Miesten ensimmäinen kotiottelu lähestyy ja toisin kuin painovirhepaholainen kausikortissa väittää, se pelataan ensi viikon lauantaina. Opinmäen koululla silloin vastassa Tornion Palloveikot ja kick-off klo 15:00. Sitä ennen käydään kuitenkin torstaina sarjanousija TPK:n vieraana.