Komeat kotipisteet Kemiltä

GFT – FC Kemi 5-0 (3-0)

Lauantain iltapäivään Espooseen saapui vierailulle FC Kemi. Kemiläisten matkaan mahtui vaikeuksia ja ottelu alkoi näistä johtuen puolisen tuntia myöhässä.Kuten PP-ottelussakin, tälläkin kertaa GFT:n startti oli jykevä. Kellossa vain 0:22, kun Niko Stenholm venytti verkkoa, 1-0. Kauaa ei tarvinnut lisäosumia odottaa, kun kolmannella minuutilla Antti Arvola tykitti Joman aivan Kemi-osuman yläkulmaan Ari Makowskin kanssa pelatun hyvän kombinaation jälkeen.Peli pysyi hyvin kultaisten hallinnassa, ja Kemin riketili täyttyi rivakasti. Lopulta ensimmäisellä jaksolla kymmenen metrin rangaistuspotkua ei nähty, mutta yhden osuman GFT värkkäsi. Ville Vähäkoitti nosti sivurajalta Ari Makowskin Dynamite chickenillä varustetut koivet liikenteeseen ja hänen diagonaalisyöttö tavoitti takatolpalta Dynamite chicken -duon toisen osapuolen, Antti Arvolan, joka nosti pallon pitseihin. Taukoa lähdettiin viettämään 3-0-kotijohdossa.Tauon jälkeen Kemin kapea nippu alkoi väsymään kovalla temmolla ja kolmella kentällisellä pelannutta Geftiä vastaan. Muutamat vierailijan paikat hoiti maalilla varmuudella Antti Koivumäki.Maalieron kannalta tärkeitä maaleja saatiin loppuhetkillä, kun Kemin virhetili täyttyi. Kapteeni Panu Autio löysi ensin millimetrin tarkalla syötöllä takatolpalle hyökänneen Tom Korolaisen, joka liukui luvut 4-0:aan. Loppuluvut iski kapteeni-Autio itse kympin täplältä.Vakuuttavalla esityksellä tänään komean 108-päisen kotiyleisön edessä kolme pistettä plakkariin. SoVon ja Ilveksen voitettuaan omat ottelunsa, ero neljänteen sijaan on edelleen kahden pisteen päässä.Seuraavan ottelun Gefti pelaa vieraissa, kun lauantaina reissataan Akaaseen Leijona Futsalin vieraaksi. Peli alkaa klo 14:00. Kotona Opinmäessä väännetään pisteistä lauantaina 24. helmikuuta, kun klo 16:00 alkavassa ottelussa kylään saapuu Mad Max. Tervetuloa kaikki katsomoon kannustamaan kultaiset voittoon!