Kovien matsien tuplaviikonloppu

26.02.2021 Off By admin

GFT jatkaa viikonloppuna pelejään Naisten Futsal-Liigassa kolmen viikon tauon jälkeen. Lauantaina suuntana on Jyväskylä ja vastassa Kampuksen Dynamo. Sunnuntaina pelataan Opinmäessä, kun Ilves FS saapuu GFT:n vieraaksi.

GFT pelasi edellisen kerran helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna, kun joukkue reissasi pohjoisessa. Tuplaviikonlopulta oli saaliina kolme pistettä, kun FC OPA kaatui, mutta FTK-Tornio raapi pisteet Kultaisilta. 

GFT on pelannut yhteensä 14 ottelua, joista plakkarissa on 28 pistettä. Sarjataulukossa Kultaiset löytyy neljänneltä sijalta. Edellisestä matsista on kulunut kolme viikkoa, ja edessä kuukauden sisään kahdeksan koitosta. Tänä viikonloppuna on luvassa kaksi kovaa ottelua.

Lauantaina Jyväskylään

GFT matkaa lauantaina Jyväskylään, jossa vastassa on Kampuksen Dynamo. KaDy on sarjassa Kultaisten kanssa tasapisteissä, tosin jopa neljä ottelua enemmän pelanneena. Joukkue pelasi viime viikonloppuna kaksi voitokasta matsia, kun Ylöjärven Ilves ja FC OPA kaatuivat kumpikin varsinaisella peliajalla. Kaikkiaan Dynamolla on alla neljä perättäistä kolmen pisteen voittoa.

Joukkueen tehokaksikko on ollut Maiju Horkka (13+7) ja Laura Toivanen (14+4). Molemmat maalasivat myös loppiaisena Espoossa, kun KaDy kukisti GFT:n maalein 4-1. Lauantaina Kultaisilla on siis mahdollisuus revanssiin, kun joukkueet kohtaavat Jyväskylässä kello 17.30.

Ilves Opinmäkeen sunnuntaina

Sunnuntaina Kultaisilla on edessä haaste kovimmasta päästä, kun viikonlopun alla sarjan kärkipaikkaa pitävä Ilves FS saapuu Espooseen. Ilveksellä on 17 ottelusta kasassa 43 pistettä, ainoastaan kaksi peliä on päättynyt tappioon. MuSaFutsal on yhden ottelun vähemmän pelanneena kolmen pinnan päässä ja pelaa oman ottelunsa jo lauantaina.

Ilves on voittanut peräti 11 matsia perätysten, eikä ole hävinnyt vuoden 2021 puolella vielä ainuttakaan ottelua. Kauden 17 pelissään tamperelaisryhmä on tehnyt 77 maalia ja päästänyt 23 – selvästi vähiten liigan joukkueista. Liigan pistepörssin kärkinimi löytyy myös Ilveksestä: Tiia Juntikka on kerännyt huimat tehot 29+12. 

Joulun alla Ilves päihitti GFT:n Tampereella maalein 5-2.

Kultaisten Maria Mäntylä povaa viikonlopulle kovia otteluja. Varsinkin sunnuntain peliin odotukset ovat korkealla, sillä hän edusti vielä toissa kaudella juurikin Ilvestä.

“Lauantain pelistä tulee varmasti tasainen, mutta tavoitteena korjata viimekertainen ja lähdetään hakemaan täydet kolme pistettä Espooseen. Sunnuntaina pääsen vihdoin itsekin pelaamaan entisiä joukkuekavereita vastaan. Siitä tulee varmasti myös tasainen ottelu, jossa päästään näkemään laadukasta futsalia. Tässäkin tarkoitus korjata viimekertainen erehdys, ja pisteet jäävät nyt meille”, Mäntylä sanoo.

“Kaikki jengissä ovat odottaneet, että pääsemme taas pelaamaan kovia matseja. Eli innokas ja hyvin latautunut joukkue on viikonloppuna irti!”

Mäntylä pelasi edellisissä otteluissa pitkästä aikaa oltuaan viikkoja sivussa loukkaantumisen vuoksi.

“Kuntoutuksen jälkeen on ollut mahtavaa päästä taas treenaamaan joukkueen kanssa. Ja pelejä on odotettu tottakai myös kovasti! Pohjoisen reissun tuplapelit sujuivat jo melko hyvin. Ne antoivat luottoa, kun takareisi kesti taas yhtäkkisestä rasituksesta huolimatta.”

Viikonlopun molemmat ottelut pelataan ilman yleisöä, ja ne ovat katsottavissa Solidsportissa.

KaDy – GFT lauantaina 27.2. klo 17.30

GFT – Ilves FS sunnuntaina 28.2. klo 14.00