Kultaisilta vahva esitys Opinmäessä

22.11.2021 Off By Kim

GFT päihitti tehokkaan alun myötä Mad Maxin sunnuntaina maalein 6-1.

GFT:n kausi Miesten Futsal-Liigassa jatkui sunnuntaina kolmen viikon tauon jälkeen. GFT oli hyvällä pelipäällä ja sai otteluun loistavan alun. 48 sekunnin kohdalla synti avausmaali hienon kuvion päätteeksi, kun Antti Arvola viimeisteli Panu Aution ja Miika Hosion esityöstä. Minuuttia myöhemmin Arvola tälläsi Aution lähettämän kulmapotkun noin 10 metristä volleysta sisään. Arvolan hattutemppu täydentyi ajassa 2.06 jälleen kulmapotkun jälkeen, ja Eetu Kaikkola iski pian Kultaisten neljännen Kasperi Halmeen lähettämän sivupotkun jälkeen. Avausjakson lopussa Mad Max pääsi yrittämään kympin pilkulta, mutta Antti Koivumäki selvitti. Tauolle tilanteessa 4-0.

Mad Max onnistui ohittamaan Koivumäen, kun toista jaksoa oli pelattu kolme minuuttia. Pari minuuttia myöhemmin oli kuitenkin jälleen GFT:n vuoro rankaista. Vieraiden ulosajoa seuranneella ylivoimalla Henri Alamikkotervo tulitti alakulmaan Kultaisten viidennen osuman. Mad Max aloitti hyvissä ajoin yv-pelin lentävällä maalivahdilla, mutta GFT puolusti tiukasti, ja Hosio niittasi vielä tyhjiin loppulukemiksi 6-1.

Hattutempun pikatahtiin latonut ja Kultaisten parhaana palkittu Antti Arvola oli luonnollisesti mielissään päivän esityksestä.

“Mielestäni hyvä kokonaisuus äijiltä, olimme askeleen edellä kaveria. Hyviä erikoistilanteita, prässäämistä ja pallonhallintaa. Ensimmäisellä jaksolla oltiin ehkä vähän laiskoja himaan päin, mistä tuloksena rikkeiden täyttyminen. Onneksi Antti nappasi kympin kiinni. Muuten hyvä ja ehjä esitys meiltä”, Arvola kertasi.

Erityisesti ottelun alku oli tyrmäävä.

“Ehkä meillä oli kerääntynyt pelihaluja pienen tauon jälkeen ja tultiin kovaa porteista ulos. Tuntui, että syöttösuuntia riitti pallonhallinnassa, ja prässätessä päästiin tekemään kaverille vaikeaksi. Itselleni tietenkin mahtava ensimmäinen vaihto, teki gutaa parin viime pelin kiikarien jälkeen”, Arvola kommentoi.

GFT on viikonlopun pelien jälkeen sarjataulukossa kolmantena FC Kemin ja Akaa Futsalin perässä. Kultaisten seuraava koitos on edessä ensi viikon sunnuntaina vieraskentällä juurikin Akaata vastaan.  Arvola suuntaa luottavaisena kohti seuraavia pelejä.

“Tästä on ehdottomasti hyvä lähteä rakentamaan. Opiskellaan vielä videolta ensi viikolla ja otetaan opit tästä pelistä seuraaviin. Ensi viikonloppuna Akaa vieraissa tarjoaa taas uudenlaisen haasteen. Tällaisella peli-ilmeellä, muutamia yksityiskohtia hioen, ollaan varmasti vahvoilla.”

GFT – Mad Max 6-1 (4-0)

1-0 0.48 Arvola (Hosio)

2-0 1.45 Arvola (Autio)

3-0 2.06 Arvola (Alamikkotervo)

4-0 4.38 Kaikkola (Halme)

4-1 23.14 Heritty (Teittinen)

5-1 25.16 Alamikkotervo (Hosio)

6-1 30.17 Hosio (Arvola)