Kultaisten johtoasema suli toisella jaksolla

20.01.2018 Off By admin

Sievi – GFT 4-3 (1-3)
GFT matkusti perjantaina Kärsämäelle, josta ravitsevan aamupalan ja videopalaverin kautta matkattiin Sievin vieraaksi.
Matkassa ollaan laajalla rosterilla ja Sieviä lähdettiin haastamaan kolmen kentällisen rotaatiolla. Tarkoitus oli prässätä kotijoukkuetta jo syvältä hyökkäysalueelta ja ensimmäisellä jaksolla tämä toimi erinomaisesti.
GFT:n kolmoskenttä oli terävänä tänään ja iski ensimmäisellä jaksolla kolmesti. Ensin Jaakko Oksanen tykitti yläriman alle ja GFT:n johtoon. Sievi tasoitti tämän, mutta kolmoskentällinen takoi puoliajan lopussa kahdesti samassa vaihdossa.
Ensin Timo Mikkonen tavoitti Antti Koivumäen pitkän avauksen ja siirsi vasurillaan kultaiset maalin johtoon. Vain hetki tästä ja Samir Haddouti löysi Sievin muodon keskeltä Oksasen, jonka vasemman jalan painava laukaus painui vastustamattomasti maaliin. Näillä luvuilla mentiin hörppimään kärmeskeittoja.
Sievi muuttii hieman pelin avaamistaan toiselle puoliajalle ja se yhdistettynä GFT:n virheiden täyttymiseen jo aikaisessa vaiheessa mahdollisti Sievin pelin pakottamisen syvälle espoolaisten kenttäpuoliskolle.
Ensin Henri Heikkilä kavensi, Jarmo Junno tasoitti pelin ja Nikola Erceg vei lopulta sieviläiset johtoon 33. minuutilla. GFT lähti jahtaamaan tasoitusta reikäpaitapelillä kolme ja puoli minuuttia ennen loppua, mutta tällä kertaa parista paikasta huolimatta lukemat tauolla eivät muuttuneet ja kultaiset joutuu matkaamaan Vaasaan tyhjin käsin.
Vaasassa kohdataan huomenna Ruutupaidat klo 16:00 alkavassa Futsal-Liigan ottelussa. Ottelu tullee suorana Futsal-Liiga.tv -osoitteesta.