Lauantaina jaossa isot sarjapisteet

11.03.2021 Off By admin

GFT pelaa lauantaina runkosarjan viimeisen kotiottelunsa Miesten Futsal-Liigassa, kun Kampuksen Dynamo vierailee Espoossa.

Parin viikon tauko on vietetty, ja GFT jatkaa taas viikonloppuna pelejään Miesten Futsal-Liigassa. Edellisissä otteluissa helmikuun lopulla Kultaiset nappasi kaksi kotivoittoa, nyt runkosarjassa on jäljellä neljä matsia. Edessä on vielä muun muassa pohjoisen vierasreissu ensi viikolla. 

Kultaisten Tom Korolainen odottaa mielenkiinnolla runkosarjan huipennusta. 

“Kevät lähenee ja kiima nousee. Treeneissä näkyy mielenkiintoisia naamoja, ja kroppa vedetään äärirajoille vielä kertaalleen. Meillä alkaa periaatteessa nyt pleijarit, koska jäljellä olevat neljä kovaa peliä ratkovat lopullisen sijoituksen ja sitä kautta asetelmat loppukevääseen. Kaikki pelit ovat vielä ennakkoon tosi kovia, joten saadaan hyvä varaslähtö kevääseen.”

Tänä viikonloppuna ohjelmassa on kotiottelu, kun KaDy saapuu lauantaina Espooseen. Viikonloppuun lähdettäessä GFT ja KaDy ovat tasapisteissä kahden pinnan päässä sarjakärki FC Kemistä. 

Dynamon edellinen ottelu on parin viikon takaa, silloin se päihitti HIFK:n 7-2. Joukkueesta vireessä on ollut etenkin helmikuun pelaajaksi valittu Tero Intala, joka on latonut viiteen edelliseen liigamatsiin tehot 10+8. Intala sekä Lassi Lintula pelasivat myös viime viikonvaihteessa maajoukkueen paidassa EM-karsintoja.

Tammikuun kohtaamisessa KaDy voitti GFT:n Jyväskylässä jatkoajan jälkeen 4-3. Korolainen odottaa lauantaina jälleen kovaa ja tiukkaa koitosta.

“KaDya vastaan on aina tasaista, ja pelit voi kääntyä kumpaan suuntaan tahansa. Kauden ekassa vastakkaisessa tuli ikävästi jatkoajalla käkättimeen, niin nälkää riittää sitäkin enemmän. Lisäksi pelissä on pleijareihin kotietua ja korkeampaa sijoitusta runkosarjassa, joten panosta ei puutu.”

“Odotan kovaa pleijarihenkistä vääntöä niin fyysisesti kuin henkisesti. Tero Intala nappasi oikeutetusti kuukauden pelaajan tittelin kannateltuaan joukkuetta reppuselässä Kytölöiden poissaolon ajan. Jos saadaan Tero puolustettua nollille, niin uskon että Ana ja Lasse taikovat meille tarvittavat maalit voittoon!”

Ottelu alkaa lauantaina jo kello 13.00. Se pelataan Opinmäessä ilman yleisöä, mutta suora lähetys pelistä tuttuun tapaan Solidsportissa.

GFT – KaDy lauantaina 13.3. klo 13.00