Lauantaina kauden ensimmäinen kotipeli

24.09.2021 Off By Kim

Golden Futsal Team saa lauantaina vastaan ToPV:n Torniosta. Ottelu on Kultaisille kauden kolmas, mutta vasta ensimmäinen ottelu kotihallissa Opinmäessä. GFT:n kausi on alkanut tuloksellisesti hyvin, sillä joukkue on käärinyt voitot Sovosta ja TPK:sta. Pisteitä on kasassa kahden ottelun jälkeen viisi pistettä. Valmentaja Kim Räisänen ennakoi lauantaina hyvää tasonmittausta.

”Meidän tekeminen on ollut tosi hyvää harjoituksissa ja ollaan harjoiteltu etenkin uusia pelillisiä juttuja. Ne alkavat näkymään vähitellen pelaamisessa ja uskon, että olemme ihan oikealla tiellä pelillisesti. Kehitettävää toki on, niin kuin on myös muilla joukkueilla mitä olen nähnyt pelejä alkukauden aikana”, Räisänen pohtii.

”Lauantaina on mielenkiintoinen peli sikäli, että vastustajalle se on koronakaranteenien ja ottelusiirtojen takia vasta kauden ensimmäinen. Meillä on puolestaan jo kaksi voittoa alla, joten ihan hyvällä fiiliksellä suuntaamme kamppailuun. Vastustaja on muuttunut huomattavasti edellisestä kaudesta. Usea avainpelaaja vaihtui, mutta tilalle kuitenkin saatiin hyviä lupaavia nuoria pelaajia, kuten esimerkiksi U19-maajoukkueen Eero Kaisto. Lisäksi joukkueesta löytyy kovia brasseja kuten Newton ja Rafa. Mielenkiinnolla myös seurataan heti ottelun alussa, miten uusi ammattipelaaja Zakaria El-Ouaz puhuu tornion murretta”, Räisänen sanoo.

”Lauantaina meillä on jälleen parketilla hyvä kokoonpano, niin kuin meillä on aina GFT:ssä. Täydellä lapulla suunnataan otteluun, joten variaatiota pelaamiseen saadaan myös sitä kautta. Erittäin siistiä on, että yleisö pääsee vihdoin Opinmäkeen katsomaan taas pelaamistamme. Se velvoittaa myös joukkuetta antamaan itsestään entistä enemmän kentällä, jotta voimme antaa fanien juhlia voittoa pelin jälkeen”, Räisänen päättää.

Lauantai 25.9.2021 GFT-ToPV 15.00 Opinmäen liikuntahalli, Espoo

Ottelun yleisökapasiteetti on 275, joten saavuthan ajoissa paikalle varmistaaksesi paikkasi katsomossa.

VAMOS GFT!