Lauantaina naiset ja miehet kotiparketilla

21.11.2019 Off By admin

GFT – MuSa, Opinmäki. Naisten Futsal-Liigan viides ottelukierros.
GFT – Riemu, Opinmäki. Miesten Futsal-Liigan yhdeksäs ottelukierros.
Lauantai 23. marraskuuta klo 13:00 ja klo 16:00.

Lauantaina Opinmäessä pelataan kultaista liigafutsalia kahteen otteeseen, kun sekä naisilla että miehillä on kotiottelut.

GFT – MuSa, naisten Futsal-Liiga klo 13:00.
Naisten Futsal-Liigasta on muodostumassa sarjan alkukierrosten perusteella erittäin tasainen, sillä kärjessä oleva Ilves on kerännyt viidestä ottelustaan 11 pistettä ja sarjassa seitsemäntenä oleva ACE:lla pisteitä on 7. Kärkiseitsikko mahtuu siis vain neljän pisteen sisään!

Lauantainen ottelu on liigan kärkikamppailu, sillä porilaiset vieraat ovat ennen GFT:n kohtaamista sijalla kaksi, viidestä ottelusta pisteitä on kertynyt mukavat 10. GFT on pelannut toistaiseksi neljä liigaottelua, kauden avauksesta tulleen tappion jälkeen plakkariin on tullut kolme suoraa voittoa ja näin kärkeen matkaa on kaksi pistettä yksi ottelu vähemmän pelanneena. Sijoituksena on tällä hetkellä kolmas. Molemmat haluavat siis varmasti pisteitä lauantailta taistossa kohti kahta suoraa välieräpaikkaa.

Vain yhden tappion tähän mennessä kärsinyt MuSa on voittanut edelliset kaksi otteluaan jatkoajan jälkeen niukasti 3-2. Kovimpana pistehaina on toiminut Netta Hannula tehoillaan 3+4. Hannulalla on saman verran pisteitä kuin kultaisten tehokkaimmilla pelaajilla Siiri Perälällä ja Daniela Tjederilla.

Hyvävireinen vierailija tulee ryöstöretki mielessään Espooseen, mutta GFT on päässyt kauden avausottelun tappionsa jälkeen vireeseen ja tuon vireen ovat saaneet vuoroillaan todeta FTK, FC Sport sekä viimeisimpänä Team Vanpa. Perälä ja Tjeder ovat olleet jälleen totutun kovia, taustatukea on hienosti tarjonnut esimerkiksi Johanna Vasara kuudella maalillaan. Torjuntavastuuta ovat saaneet sekä viime kaudella liigan vuoden tulokkaaksi valittu Heidi Tahvanainen että Jenni Niemelä. Päävalmentaja Kim Räisänen on peluutuksensa kanssa positiivisen ongelman edessä kun kentälle ja maalin suulle on tarjolla useita loistavia vaihtoehtoja.

Juhlivatko naiset lauantainakin Opinmäessä?

GFT – Riemu, miesten Futsal-Liiga, klo 16:00.
Miesten vastustaja saapuu lauantaina Jyväskylästä, kun monelle nykyään kultaiselle hyvin tuttu seura, Liikunnan Riemu, kyläilee Opinmäessä.

Riemun kausi on ollut jokseenkin hankala, sillä kahdeksasta ottelusta kasassa on vain kaksi voittoa. Toki sarjan pohjalle jumittunut Ilves on jäänyt selän taakse neljän pisteen päähän, ja toisessa suunnassa esimerkiksi kuudentena oleva JoSePa on vain kolmen pisteen päässä. Kaikki on siis Riemulle vielä täysin mahdollista, kunhan voittoja kertyisi jatkossa alkukautta ripeämpää tahtia. Tälle kaudelle monivuotinen kapteeni Kasperi Halme siirtyi GFT:n riveihin, ja kultaisten pelaajistosta myös Tom Korolainen ja Lasse Saari ovat pelanneet liigassa Riemun paidassa.

Kasperi Halme kohtaa useita tuttuja Opinmäen parketilla

Riemusta nousi myös pitkästä aikaa pelaaja maajoukkueeseen, kun Aleksi Leppänen valittiin edustamaan Suomea Pohjoismaiden mestaruusturnaukseen, tuo turnaus pelataan Turussa 29.11.-3.12. ja kultaisista on mukana tuttuun tapaan kultaisten maalivahti ja kapteeni Antti Koivumäki ja maajoukkueen kapteeni Panu Autio. Myös useamman kauden GFT:ssa pelannut, tällä hetkellä ilman seurajoukkuetta oleva Miika Hosio nimettiin joukkueeseen.

Kultaisten leirissä Riemu-ottelut ovat viime kausina olleet odotettuja juurikin vahvojen tunnesiteiden myötä. Viime kausina GFT on näissä peleissä ollutkin niskan päällä, mutta tunnetusti aiemmista koitoksista ei sen suurempaa etua koskaan saa. Riemu saapuu varmasti täynnä voitontahtoa Opinmäkeen aiheuttamaan yllätystä.

GFT pelasi kahdesti vieraskentällä viime viikonloppuna ja hankalasta turneesta jäi JoSePa-voiton ja Sievi-tappion myötä käteen kolme pistettä. Lauantainen Sievi-ottelu oli totutun vaikea ja keltapaitainen kotijoukkue viimeisteli 4-3-voittomaalin ajassa 39:33. Joukkue kuitenkin kasasi itsensä sunnuntaiksi ja otti tiukan, mutta erittäin ansaitun 4-3-voiton Joutsasta Antti Arvolan kahden maalin johdolla.

Pelaajistoa päästään valitsemaan lähes parhaasta miehistöstä, sillä näillä näkymin vain Jaso Oksanen puuttuu pienen vaivan takia. Keltaisia korttejakaan ei ole kukaan ehtinyt niin montaa keräämään, että pelikieltoa olisi saatuna.

Naisten otteluun on ilmainen sisäänpääsy. Miesten otteluun liput maksavat 10€, alennusryhmiltä 6€ ja alle 12-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy. Maksutapoina sekä lipunmyynnissä että kahviossa toimivat MobilePay ja käteinen. Otteluita voi seurata myös osoitteen futsal-liiga.tv kautta. Tervetuloa Opinmäkeen lauantaina!