Liigapelit jatkuvat lauantaina

12.02.2022 Off By Kim

Suomen futsalmaajoukkue esiintyi vahvasti hiljattain päättyneissä EM-kisoissa. Kisojen vuoksi kotimainen Futsal Liiga on ollut kuukauden mittaisella tauolla. Lauantaina futsalin ystävät pääsevät kuitenkin jälleen nauttimaan kotimaisista huippupeleistä. Golden Futsal Team jatkaa otteluita kotona Opinmäessä Riemua vastaan.

Suomen maalilla EM-kisoissa torjunut maalivahti Antti Koivumäki vastasi toimituksen esittämiin muutamiin kysymyksiin.

Millainen fiilis EM-kisoista jäi?

“Hyvät fiilikset jäi reissusta kokonaisuudessaan. Oli tiukkoja matseja ja onnistuttiin vähintään haastamaan kaikkia jengejä tosissaan. Tietysti välieriin pääsy oli lähellä, mutta voidaan kuitenkin olla myös ylpeitä siitä mihin päästiin” Koivumäki kertailee.

Mikä oli salaisuutenne onnistuneisiin otteluihinne?

“Ei siihen varmaan mitään salaisuuksia ole, vaan onnistumisiin on vaikuttanut varmaankin pitkäjänteinen työ, osaava valmennus ja pelaajiien sitoutuminen”, Koivumäki pohtii.

Lauantaina vastassa Riemu. Millainen joukkue Riemu on?

“Wikipedian mukaan seuran pääväri on turkoosi. Muut värit ovat musta ja valkoinen. Palloilujoukkueet ovat pelanneet vaihtelevasti turkooseilla tai sinisillä, mustilla ja valkoisilla pelipaidoilla. Futsaljoukkueen asu on tällä kaudella turkoosi”, Koivumäki kertoo.

Millaista peliä katsojille voi ennakoida?

“Eiköhän vauhdikas peli ole luvassa ja joillain saattaa tunteet kuumentua”, Koivumäki päättää.

Golden Futsal Team-Riemu 15:00 Opinmäen liikuntahalli 12.2.2022.

Ottelun kapasiteetti on 220 katsojaa. Tervetuloa!

Vamos GFT!