Maalivahtipelaaminen kunnossa – Antti Koivumäki jatkaa kultaisissa!

03.07.2018 Off By admin

Eilen käynnistetyn kausikorttimyynnin jatkoksi saadaan nyt lisää mahtavia uutisia, kun Romanian ammattilaisvuotensa jälkeen viime kaudelle kultaisten paitaan palannut Suomen maajoukkueen maalivahti Antti Koivumäki on solminut sopimuksen GFT:n kanssa myös alkavalle kaudelle 2018-2019.

Vaikka ikää Koivumäellä on vasta 25 vuotta, pelasi hän ensimmäiset pelinsä GFT:ssa ja Futsal-Liigassa jo kaudella 2012-2013, jolloin tosin velvollisuudet armeijassa haittasivat valtaosaa kaudesta. GFT:n maalivahtilegendan Matias Sareliuksen päätettyä myöhemmin oman pelaajauransa, peri Koivumäki valtaistuimen kultaisten ykkösmaalivahtina nousten myös pikaisesti Suomen futsalmaajoukkueeseen, jossa hän nykyään kilpailee avaavan maalivahdin paikasta Juha-Matti Savolaisen kanssa.

Espoossa ison sekä tärkeän roolinsa myötä muut pelaajat äänestivät hänet viime kaudella joukkueen kapteenistoon, ja Panu Aution lainasopimuksen aikana Koivumäki kantoi kapteenin nauhaa monessa ottelussa.

Nappasimme Koivumäeltä nopeat kommentit sopimuksen varmistumisen jälkeen.

Antti, jatkosopimus taskussa GFT:n kanssa, millä tuntemuksilla jatkat uraasi Espoossa?

-Hyvillä mielin odotan kauden alkua Geftissä. Viime kaudelle joukkue uusiutui ja peli parani nousujohteisesti runkosarjan aikana, joten alkavalla kaudella on hyvä jatkaa siitä, mihin viime kaudella jäätiin.

Heinäkuussa on joukkueharjoituksia hieman vähemmän, minkälaista treeniä omaan kesääsi kuuluu?

-Aika monipuolisesti on tullut kesän aikana urheiltua eri tavoin futsalin ohella. Tietysti kesän aikana on ollut myös aikaa levätä ja valmistautua tulevaan kauteen.

Kausikorttimyynti on lähtenyt hyvin käyntiin, miksi kannattaa hankkia GFT:n kausikortti ensi kaudelle?

-Kausikortin ostaminen on helppo tapa tukea joukkuetta ja tämän kauden hinnoilla se tulee katsojalle nopeasti kannattavaksi. Opinmäessä nähdään ensi kaudella varmasti viihdyttäviä pelejä ja toivottavasti myös paljon porukkaa kannustamassa.

GFT:n kausikortit tulivat siis eilen myyntiin. Oman kausikorttisi pääset tilaamaan oheisen linkin kautta: http://goo.gl/BUcHXv

Julkaisemme lisää kovia sopimusuutisia vielä ennen viikonloppua, sitä odotellessa kannattaa tilata oma kausikortti!

 

Kuva: Leo Hynninen