Valkeakoskelaisia vieraita Opinmäessä lauantaina

04.10.2018 Off By admin

GFT:n toinenkin runkosarjan ottelu kaudella 2018-2019 pelataan kotihallissa Opinmäessä, kun vierailulle saadaan valkeakoskelainen Mad Max. Pelipallona toimiva Joma tuupataan peliin klo 16:00.

Kultaisten kausi starttasi mukavissa merkeissä, kun viime kevään puolivälierien putoamisesta Ilvekselle koetusta pettymyksestä saatiin pieni osa kuitattua komealla 7-2-vierasvoitolla. Viisi eri kultaista sai maalitilinsä auki uudelle kaudelle, kun Miika Hosio, Panu Autio, Ville Vähäkoitti, Jaakko Oksanen ja Ari Makowski osuivat. Hosio iski peräti kolme maalia.

Myös Mad Max avasi oman kautensa kotivoitolla. Valkeakoskella vieraillut PP-70 kaatui 5-3-lukemin Justus Kunnaksen ja Mikko Herityn tehtyä kaksi maalia mieheen. Toinen joukkue kokee siis kauden ensimmäisen pistemenetyksensä Opinmäen lauantaisessa iltapäivässä.

Viime kaudeksi Futsal-Liigaan yhden kauden tauon jälkeen palannut valkeakoskelaisryhmä eteni hieman yllättäenkin viime kaudella puolivälieriin saakka. Kyyti oli kuitenkin vielä KaDyn vastustajana liikaa ainakin viime kaudella.

Koko liigan eliittipelaajiin kuuluva pelaaja-valmentaja Alex solmi jo 2017-2018 kauden aikana jatkosopimuksen ja sai palapeliinsä kesän aikana lisää kulmapaloja, kun SoVosta joukkue sai vahvistuksiksi pivot-pelaaja Mikko Matinaron ja maalivahti Jukka Saaren. Kun lisäksi viime kaudella isoja askeleita ja minuutteja liigassa saanut pelaajisto on vuotta kokeneempi, voidaan ‘Hulluja koiria’ pitää jopa todennäköisenä pudotuspelijoukkueena kevään päätteeksi.

Mikko Heritty takoi maaleja jo viime sesongilla ja osui siis myös PP:n verkkoon avauspelissä. Matti Jussilan viime kauden otteet vakuuttivat siinä määrin, että postilaatikkoon kopsahti kauden alla kutsu maajoukkueen leiritykselle. Laatua ja tasaisuutta rosterista löytyy ja Mad Max lähtee varmasti haastamaan tosissaan kultaisia sarjapisteistä.

GFT:n tilanne lauantain ottelun alla on hyvä. Kauden avauspelistä pitkästä aikaa poimittu voitto on aina henkisesti helpottavaa ja lisäksi onnistumisia joukkueeseen osui laajalle rintamalle, joka helpottaa henkisellä puolella valmistautumista seuraaviin otteluihin.

Haastattelussa Johannes Axerud

Timo Mikkonen vapautuu pelikiellosta Ville Sihvosen käyttöön, mutta Jaso Oksasen ja Tom Korolaisen tilanne on vielä epävarma. Joka tapauksessa hyvin sitoutuneesta joukkueesta vaihtoehtoja löytyy ja treeneissä on sopiva kilpailutilanne pelipaikoista. Sampo Kaukonen ja Hossein Atayi sen sijaan ovat lainattu Futsal-Ykkösen Zenithiin, josta he saavat isoja peliminuutteja ja -tuntumaa.

Kauden avauksessa Opinmäessä oli ilahduttavasti katsojia, joka sai pelaajat myös syttymään otteluun ja tulos puhuu puolestaan. Täytetään siis jälleen lehterit ja kannustetaan GFT kauden toiseen voittoonsa!

Lauantaina on Opinmäessä vielä viimeinen mahdollisuus ostaa kausikortti kauden 2018-2019 kotiotteluihin! Irtolippujen hinnat tällä kaudella ovat 10€, alennusryhmille (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet ja Hot Gym Kinon asiakkaat) 6€ ja alle 12-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi. Maksutapoina toimii käteinen sekä MobilePay.

Lipun hintaan kuuluu tällä kaudella myös Huawein avausmaaliveikkaus, josta voit voittaa joko vaa’an, 360 asteen kameran tai bluetooth-kaiuttimen! Osallistumalla kauden aikana avausmaaliveikkaukseen pääset mukaan kauden lopussa kaikkien osallistujien kesken suoritettavaan Huawein puhelimen arvontaan.

Tervetuloa Opinmäkeen!