Miehet päättävät syyskierroksensa Opinmäessä

12.12.2019 Off By admin

GFT – Mad Max, Opinmäki.
Lauantai 14. joulukuuta, klo 16:00.
Miesten Futsal-Liigan kauden 2019-2020 11. ottelukierros.

Miehet ovat katkeran Sievi-vierastappion jälkeen löytäneet jälleen hyvän pelivireen ja tuloksia on sadellut mukavasti kun ensin JoSePa kaatui vieraskentällä 4-3, ja sen jälkeen molemmat Jyväskylän liigajoukkueet selätettiin Opinmäen parketilla; Riemu poistui Espoosta ruma 7-0-tappio niskassaan, KaDy sinnitteli hieman paremmin, mutta myös hallitseva mestari oli kultaisten käsittelyssä aseeton, loppuluvut viime sunnuntaina GFT:n hyväksi 3-1.

Bene Filppu iski liigauransa kolmannen maalinsa KaDya vastaan

Nyt lauantaina on vuorossa viimeinen liigaottelu kalenterivuoden 2019 puolella, kun Opinmäkeen saapuu Mad Max Valkeakoskelta. Lempinimellä Hullut koirat tunnettu valkeakoskelaisvieras kamppailee tiukasti paikasta puolivälierissä, kymmenen kierroksen jälkeen kasassa on 13 pistettä ja sijoitus on seitsemäs.

Mad Max lähti käynnissä olevaan kauteen uusissa opeissa, kun kahtena peräkkäisenä kautena joukkueen pudotuspeleihin johdattanut espanjalainen pelaaja-valmentaja Alex jäi joukkueen taustalta sivuun ja tilalle päävalmentajaksi Mad Max hankki Tomi Tuomisen, joka toimi valmentajana U19-maajoukkueessa viime kevään karsintaotteluissa. Alex oli myös pelillisesti iso menetys, mutta parketin puolelle vahvistusta tuovat Mika Jussila, joka onkin tehoillaan 6+9 ollut koskelaisten kovin pistelinko. Jussilan tapaan Akaa Futsalista Valkeakoskelle siirtyi Yasar Elbeller. Elbeller on uudessa hiustyylissään takonut alkukaudella jo 10 maalia. Mad Maxin maalilla torjuntavastuuta jakavat Jukka Saari ja Jan Holm.

GFT on kotonaan ollut vahva ja kotikentällä pitääkin nykyliigassa kerätä pisteitä valtava määrä mikäli kotietua pudotuspeleihin hamuaa. Onkin selvää, että myös Mad Maxin tulisi kotiparketilla lauantaina kaatua, jotta kevätkierroksen otteluihin lähdetään hyvissä asetelmissa. Ennen lauantaita sijoitus on kolmas, kymmenen sarjaottelua ovat lihottaneet pistepussia 21 pisteen verran.

Kultaiset lähtee lauantain otteluun hyvistä asetelmista, sillä onnistumisia tulee laajalla rintamalla ja myös puolustuspelaamista on viime kierroksilla saatu muurattua tiiviimmäksi. Maalivahtipuolella Joonas Puolamäki on esittänyt vahvoja otteita, joka pakottaa kierros toisensa jälkeen myös kapteeni Antti Koivumäen onnistumaan. Kumpi pelaa lauantaina?

Kenttäpelaajien puolella Antti Arvola on viime kierrosten terävän iskunsa myötä noussut sisäisen pistepörssin kärkeen tehoillaan 9+4. Panu Autio ja Lasse Saari ovat keränneet kymmenen pistettä mieheen ja viime pelin missannut Saari palaa lauantaina jälleen kokoonpanoon. Erinomaisesti liigaympyröihin sopeutunut Bene Filppu tykitti KaDya vastaan kauden kolmannen maalinsa.

Seuraavat miesten liigapelit pelataan vasta ensi vuoden puolella, joten odotettavissa Opinmäessä on vauhdikasta futsalia, jossa ei kummankaan joukkueen tarvitse energiaa säästellä. Pääsyliput miesten vuoden viimeiseen koitokseen maksavat 10€, alennusryhmiltä 6€ ja alle 12-vuotiailta 0€. Maksutapoina lipunmyynnissä ja kahviossa toimivat MobilePay sekä käteinen. Tervetuloa Opinmäkeen!