GFT18-19

Miesten seuraava haaste Valkeakoskella

03.01.2019 Off By admin

Mad Max – GFT la 5.1.2019 klo 15:00, Valkeakoski
Futsal-Liigan kauden 2018-2019 13. ottelukierros

Joulun pyhien ja vuoden vaihtumisen myötä Futsal-Liigassa on voimia ja intoa kerätty parin viikon ajan, mutta lauantaina aloitetaan pelit vuoden 2019 puolella. Vuoden 2018 lopun tiukasta ottelusumasta hyvin suoriutunut GFT aloittaa uuden vuoden vierasottelulla Valkeakoskella.

Lauantainen vastustajamme Mad Max on 12 ottelukierroksen jälkeen sarjataulukossa sijalla 8. Pisteitä on kertynyt kuusitoista. “Hullut koirat” tarvitsee vielä useita voittoja, jotta paikka pudotuspeleissä aukeaisi viimekautiseen tapaan. Syyskierroksella Opinmäessä GFT poimi kolme pistettä 5-1-voitolla, mutta tuo ottelu oli huomattavasti loppulukemiaan tasaisempi.

Mad Maxin tehomieheksi on tällä kaudella noussut myös Opinmäessä Maxien ainoan maalin iskenyt Justus Kunnas, joka on iskenyt tasaisen tehokkaasti maaleja ottelusta toiseen. Mad Maxin kauden maaleista joka kolmas on syntynyt maajoukkueleirityksellekin mukaan valitun Kunnaksen toimesta.

GFT kärsi isoja menetyksiä rosteriinsa jo ennen viiden ottelun rajua ottelusumaa, kun Miika Hosio siirtyi Italiaan, Tom Korolainen kärsi loppukauden sivussa pitävän loukkaantumisen. Myös pitkässä loukkaantumiskierteessä oleva Jaso Oksanen on yhä poissa. Uusille pelaajille on siis ollut tarvetta.

GFT onkin solminut sopimukset kahden uuden pelaajan kanssa. Jo SoVoa vastaan kentällä käväissyt Meysam Hajizadeh laittoi nimensä sopimukseen. Hajizadeh on nuorena pelaajana potentiaalinen läpilyöjä kotimaisilla kentillä, kunhan oppia kertyy vielä lisää ja treeneihin osallistumista häiritsevä asepalvelus saadaan käytyä pois alta.

Toinen uusi sopimuspelaaja on Otto Jukko. Jukko kuuluu Suomen lupaavimpiin futsalpelaajiin ja oli mukana Suomen alle 19-vuotiaiden ensimmäisissä maaotteluissa. Jukko väläytti taitojaan cupin ottelussa GFT/Ydintä vastaan iskemällä maireat 3+1 tehot.

Hajizadehin ja Jukon sopimukset tuovat rinkiin lisää tervettä kilpailua peliajasta. Samalla Ville Sihvonen saa mahdollisuuden pelaajistoonsa kaksi uutta jokerikorttia, jotka kovalla työnteolla ja kehittymisellä voivat tarjota loppukaudesta yllätysmomentteja vastustajillemme.

Lauantaina Valkeakoskella on jälleen tärkeitä pisteitä jaossa, jos ja kun mieli hamuaa runkosarjan voittotaisteluun. Mad Max on kotonaan erittäin kova ja viime kaudella kultaiset oli ajoittain hätää kärsimässä. Macronin matkustustakkien vetoketjut on vedettävä tiukasti ylös asti, jos sarjapisteet kiinnostavat.

Ottelua voi kotisohvalta käsin seurata tuttuun tapaan Futsal-liiga.tv -osoitteesta. Seuraava kotiottelu pelataan lauantaina 12. tammikuuta, kun klo 16:00 alkavassa ottelussa vieraanamme on FC Kemi. Tervetuloa tuolloin Opinmäkeen!