Miesten välieräsarja jatkuu Opinmäessä

03.04.2019 Off By admin

GFT – Leijona Futsal lauantai 6.4.2019 klo 16:00, Opinmäki
GFT – Leijona Futsal sunnuntai 7.4.2019 klo 17:00, Opinmäki
Futsal-Liigan kauden 2018-2019 välierien 3. ja mahdollinen 4. ottelu.

GFT:n naiset etenivät upeasti finaaleihin omasta välieräsarjastaan viime viikonloppuna ja miehet pyrkivät omassa välieräsarjassaan samaan. Miesten Futsal-Liigan välierät pistettiin kahdella ottelulla käyntiin kuluneena viikonloppuna ja kultaiset vieraili kahdesti Akaassa Leijona Futsalin vieraana. Leijona toimi tylynä isäntänä voittaen molemmat pelit, lauantaina loppuluvut olivat 4-1 ja sunnuntaina 6-2. Täten kun finaaleihin edetään kolmella voitolla, on kultaiset tiukassa paikassa ja pakkovoittojen edessä Opinmäessä omissa kotiotteluissaan.

Itseluottamus korkealla pelaava ja vastustajansa alkuvuonna kappaleiksi raadellut Leijona-lauma oli sarjan avausotteluissa yksinkertaisesti parempi, eikä otteluiden voittajasta ollut epäselvyyttä. Kultaisten on pystyttävä kotiyleisönsä edessä ja laajempi pinta-alaisella kotiparketillaan huomattavasti parempaan, kun välieräsarja halutaan viedä viidenteen otteluun Akaaseen, josta tullaan Espooseen finaalipaikka taskussa.

On kuitenkin turhaa vielä mennä asioiden edelle ja miettiä mahdollisia lisäotteluita. Lauantain ottelussa on pystyttävä elämään hetkessä, nauttimaan välieräottelun tunnelmasta ja otettava yksi tilanne kerrallaan. Kaksinkamppailuita pitää voittaa paremmalla prosentilla, pallon kanssa on tehtävä hieman parempia ratkaisuja ja omissa maalipaikoissa, joita jo vierasotteluissa luotiin, on oltava tarkempi. Laadukkaan puolustamisen päälle on helpompi rakentaa maaleja tuottavaa hyökkäyspelaamistakin.

Viikon harjoituksissa on videoita katsottu tarkasti ja löydetty kohtia, joilla Leijonan pelaamista horjutetaan ja päästään hyökkäämään kohti heidän heikkouksiaan. Ennen kaikkea pääpaino harjoituksissa on kuitenkin ollut omassa tekemisessä, se on toiminut kaudella komeasti tähänkin saakka, eikä yksi huono viikonloppu tarkoita, etteikö se toimisi jatkossakin. Nyt pitää vain nostaa omaa tasoa, vain siten lauantaina ja sunnuntaina raavitaan tarvittavat voitot.

GFT saa viikonloppuna mukaan viime viikolla Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkuetta kotikarsinnoissa kipparoineen Otto Jukon, mutta pitkistä loukkaantumisistaan itsensä jälleen kuntoon saanut Jaso Oksanen on pelikiellossa lauantain ottelussa.

Kotiyleisön merkitystä ei koskaan voi vähätellä, jokainen lisäenergiaprosentti, jonka kotiyleisö tarjoaa, on etenkin nyt tarpeen. Koko joukkueen nöyrä pyyntö kuuluukin; tule auttamaan ja kannustamaan meitä kohti finaaleja! Me lupaamme antaa kentällä kaikkemme ja yhdessä me saamme käännettyä sarjan ympäri! Voitto lauantaina tarkoittaa sarjan jatkumista Opinmäessä heti sunnuntaina 7. huhtikuuta klo 17:00.

Liput välierien kotiotteluihin maksavat 10€, alennusryhmät 6€ ja alle 12-vuotiaat 0€. GFT Musta -kausikortilla pudotuspeliotteluihin alennusryhmien hinnalla. Maksutapoina sekä lipunmyynnissä että kahviossa toimivat MobilePay ja käteinen, lämpimästi tervetuloa Opinmäkeen!