Murskavoiton siivittämänä paluu sarjakakkoseksi

12.01.2019 Off By admin

GFT – MuSaFutsal 9-2 (4-1)

GFT:n valmistautuminen otteluun ei ollut paras mahdollinen, kun edellisen viikonlopun peleissä sekä Laine että Hirvonen olivat loukanneet itseään. Lisäksi jokaisessa liigapelissä torjuneelle Tahvanaiselle oli ottelua edeltävällä viikolla noussut kuume, joka onneksi kuitenkin laski pelipäivään mennessä.

Pelaajia oli mukana 1+10, kenttien PeräläHiukkaSirenTjeder ja Kröger-Laine-Hirvonen-Ollila lisäksi mukana oli Hakala, sekä juuri joukkueen vahvuuteen liittynyt Suvi Savolainen, joka on aikoinaan EBK:ssa voittanut B-tyttöjen futsalin SM-hopeaa. Pelaajatilanne Espoossa näyttää siis todella hyvältä. Valitettavasti kuitenkin J. Tjederin kausi näyttää ainakin tällä hetkellä olevan ohi alaraajavamman vuoksi. Joukkue toivottaa Jannicalle tsemppiä ja toivottaa tervetulleeksi mukaan heti, kun on taas kunnossa!

Sarja-asetelmat ennen ottelua olivat seuraavat; MuSa oli sarjassa kolmantena tasapisteissä toisena olevan ACE:n kanssa. GFT piti kiinni neljännestä sijasta, vain pisteen päässä MuSa:sta sekä ACE:sta. MuSa saikin otteluun hyvän alun, kun kotijoukkueen pallonmenetys laidassa päätyi Tahvanaisen käsien kautta maaliin. Espoolaisilla oli kuitenkin hyvä ote ottelusta ja pian nähtiinkin tasoitusmaali, kun pitkän hyökkäyksen päätteeksi Tjeder toimitti pallon maaliin. Toinen maali syntyi ajassa 12.19, kun Hirvonen syötti pitkää vaihtoa pelanneelle Tjederille pallon, joka ei erehtynyt. Hattutemppu oli valmis, kun Hiukka pelasi upean sivurajan ilmassa ja Tjeder toimitti pallon maaliin ohi voimattoman MuSa-vahti Liljan. Tauolle mentiin 4-1 lukemissa, kun myös Ollila pääsi pitkästä aikaa juhlimaan maaliaan.

Tauolta tultiin kentälle hyvällä fiiliksellä ja fiilis näkyi kentällä, kun ensin ajassa 29′ Tjeder tekee jo illan neljäntensä ja pian perään Hirvonen ampui tyhjiin. MuSa:n ylivoima tuotti lopulta yhden kavennusmaalin, mutta se oli laiha lohtu, kun pian sekä Siren että Hirvonen ampuivat maalit ja tilanne jo 8-2. Ottelun loppupuolella vielä kultaisten aikalisä ja ylivoiman harjoittelua. Tällä kertaa GFT:n ylivoima tuotti tuloksen ja Tjederin viidennen maalin myötä ottelu päättyi lukemiin 9-2. Kotijoukkueen parhaana palkittiin Tjeder. Voiton myötä GFT on nyt sarjassa toisena.

Seuraava ottelu pelataan Vantaalla Team Vanpaa vastaan ensi viikon lauantaina. Kotiottelut jatkuvat Opinmäessä 26.1. sarjan hännillä olevaa Liikunnan Riemua vastaan.