MuSa vierailee Espoossa lauantaina

19.03.2021 Off By admin

GFT pelaa lauantaina runkosarjan viimeisen kotipelinsä Naisten Futsal-Liigassa. Jaossa on isot pisteet, kun sarjassa kakkosena oleva MuSaFutsal saapuu Opinmäkeen.

Kultaisilla on jäljellä Naisten Futsal-Liigassa kaksi runkosarjan ottelua. Sarjan tiiviin kärkinelikon osalta lopulliset sijoitukset ovat vielä ratkaisematta. 

Neljäntenä oleva GFT kohtaa lauantaina kakkosena majailevan MuSaFutsalin. MuSa on Kultaisia neljän pinnaa edellä, kun molemmilla on pelaamatta kaksi ottelua. MuSalla on vielä mahdollisuus kiriä kolmen pisteen päässä häämöttävä sarjakärki Ilves FS.

Kultaisilla on kärkiotteluun lähdettäessä alla neljän matsin voittoputki. Viime viikonloppuna kaatui FC Sport ja Ylöjärven Ilves. Joukkueen tehokkaimmat ovat tällä kaudella olleet Emilia Jokisalo (23+14) ja Daniela Tjeder (21+16).

Lauantain vastustaja MuSaFutsal on siis sarjassa kakkosena, joukkueen 20 ottelusta vain neljä on päättynyt tappioon. Joukkue reissasi viime viikonloppuna pohjoisessa ja saalisti viisi sarjapistettä kaatamalla FC OPA:n 6-1 ja FTK-Tornion jatkoajan jälkeen 4-3..

MuSa on tehnyt tällä kaudella liigan joukkueista selvästi eniten maaleja – peräti 112. Koko liigan pistepörssin kärkinimi löytyy myös MuSasta – Netta Hannula on kerännyt tällä kaudella tehot 31+19. Myös Elina Setälä (20+18) ja Jasmin Ylikraka (12+21) ovat ylittäneet 30 pinnan rajan. 

Kauden avauskierroksella lokakuussa GFT vieraili Porissa ja onnistui voittamaan MuSan rankkarikisan jälkeen. Kultaisten maalivahti Heidi Tahvanainen odottaa nyt kuitenkin erilaista matsia.

“Varmasti tulee kovempi vastustaja ja peli kuin mitä oli alkukauden kohtaamisessa. Silloin oli molemmilla jengeillä vähän hukassa oma peli, ei oltu vielä herätty kauteen. MuSa on kova, taitavista yksilöistä koostuva jengi, joka pelaa hyvin yhteen ja tekee kovalla tuloksella paikoista maaleja.”

Tahvanainen uskoo GFT:n myönteisten otteiden jatkuvan viikonloppuna.

“Lauantaina on tulossa energinen, pirteä ja vähän jopa aggressiivinen GFT Opinmäkeen. Voittoa lähdetään hakemaan treeneissä hioituilla kuvioilla ja hyvällä joukkuepelillä. Viime peleissä on saatu hyvin pyöritettyä peliä ja rakennettua tilanteita. Sitä samaa jatkamalla saadaan varmasti täydet pisteet tästäkin pelistä.”

Lauantain ottelu pelataan tyhjille katsomoille, suora lähetys pelistä Solidsportissa.

GFT – MuSaFutsal lauantaina 20.3.klo 15.00