Naiset matkaavat sarjanousijan vieraaksi

15.10.2020 Off By admin

Kultaiset suuntaa sunnuntaina Varsinais-Suomeen, jossa vastaan asettuu kenraaliottelusta tuttu, täksi kaudeksi liigaan noussut Halikko.

GFT jatkaa liigapelejään toisella vierasottelulla ennen kahta kotiottelua. Kultaiset matkustaa sunnuntaina Saloon sarjaan täksi kaudeksi nousseen Halikon vieraaksi.

Kultaisten kausi alkoi lauantaina kahden pisteen vierasvoitolla MuSasta. Ensimmäisen liigaottelunsa GFT:n paidassa pelannut Sandra Lind oli mielissään kauden startista.

“Hyvä fiilis jäi avauspelistä. Ainahan on parannettavaa, mutta saatiin voitto vieraskentällä kovaa MuSaa vastaan. Ensimmäinen ottelu uudella kokoonpanolla sujui hyvin, ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kun yhteispeli kehittyy”

Lind siirtyi Kultaisiin täksi kaudeksi vaasalaisesta FC Sportista. Viime kaudella Sportin tehokkaimpiin pelaajiin kuulunut Lind avasi maalihanat jo avauskierroksella GFT-paidassa. Sopeutuminen uuteen ympäristöön on kaikkinensa onnistunut hyvin.

“Tottakai siirto uuteen joukkueeseen jännitti, mutta vastaanotto on ollut aivan mahtava. Joukkuekaverit ja valmentaja ovat saaneet minut tuntemaan tärkeäksi osaksi joukkuetta.”

FC Halikon naisten futsaljoukkue perustettin vasta kolmisen vuotta sitten. Viime kaudella Futsal-Ykkösen runkosarjassa Halikko oli murskaava eikä hävinnyt ainuttakaan ottelua. Kesken jääneessä finaalisarjassa se voitti ensimmäisessä ottelussa KaDy:n kakkosjoukkueen, ja joukkue nostettiin täksi kaudeksi Futsal-liigaan.

Halikko on ikärakenteeltaan erittäin nuori joukkue. Iso osa pelaajista on vuonna 2004 syntyneitä. Joukkueen kausi alkoi 4-8 -vierastappiolla Ylöjärven Ilvekselle, mutta nyt edessä on ensimmäinen liigaottelu kotiyleisön edessä.

GFT:llä Halikko tuoreessa muistissa, sillä joukkueet kohtasivat vastikään harjoitusottelussa viikko ennen liigakauden alkua. GFT voitti silloin maalein 5-1.

“Halikko on varmasti nälkäinen revanssiin harjoitusottelun jälkeen. Tiedossa on varmasti kova taistelu. Meidän ekan pelin mokat on käyty läpi, ja nyt on aika laittaa yksi vaihde lisää. Meidän pelaajien taso on huippuluokkaa, ja se tulee näkymään sunnuntaina”, Lind päättää.

Halikon ja GFT:n välinen ottelu pelataan Salossa sunnuntai-iltapäivänä. Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Solidsportista.

Halikko – GFT sunnuntaina 18.10. klo 15.00 Salohallissa