Naiset sunnuntaina Tampereelle: jatkuuko voittoputki?

20.11.2020 Off By admin

Kultaisten kausi naisten Futsal-Liigassa jatkuu vierasottelulla ACE:ta vastaan.

Neljällä voitolla kautensa aloittanut GFT hakee voittoputkelleen jatkoa sunnuntaina Tampereen Hervannassa. Vastassa on Tampereen teknillisen yliopiston joukkue AC Estudiantes.

Avauskierroksen rankkarikisavoiton jälkeen GFT on napsinut kolmen pisteen voittoja kaikista peleistään. Maaleja Kultaiset on latonut neljässä ottelussa yhteensä 20. Omassa päässä on helähtänyt seitsemän kertaa. Sisäisen pistepörssin kärjessä viilettää täksi kaudeksi joukkueeseen liittyneet Emilia Jokisalo (6+1) ja Sandra Lind (4+3). Kaikkiaan GFT on peluuttanut alkukauden aikana 11 pelaajaa.

Keväällä 2019 finaalisarjan GFT:lle hävinnyt ACE on pelannut tällä kaudella viisi liigaottelua. Kausi alkoi kolmella voitolla, mutta sitä on seurannut kaksi tappiota. Viime viikolla se hävisi kotikentällään FTK:lle. Pisteitä ACE:lla on koossa kahdeksan maalierolla 17-15. Joukkueen tehokkaimmat pelaajat alkukaudella ovat olleet Sini Lauermaa (4+2), Jonna Kykkänen (2+3) ja Maria Ropanen (3+1).

Viime kaudella ACE onnistui voittamaan Kultaiset molemmissa kohtaamisissa: Opinmäessä GFT hävisi 3-5, ja Hervannassa ACE voitti jatkoajan jälkeen 3-2. Keskeytetyssä runkosarjassa tamperelaiset olivat toisella sijalla juuri Kultaisten yläpuolella. Toissa kaudella GFT päihitti ACE:n finaalisarjassa puhtaasti voitoin 3-0. Sunnuntaina Tampereelta on tarkoitus hakea taas täysi pistepotti.

“Odotan vastaan taktista ja hyvin organisoitua joukkuetta. Heillä on varmasti nälkää kiivetä sarjataulukossa ylöspäin. Voittamaan lähdetään aina, ja ennen kaikkea ilon kautta ja onnellisesti ylöspäin”, GFT:n Pirta Hiukka sanoo.

ACE:n ja GFT:n mittelö pelataan sunnuntai-iltapäivänä Tampereen Hervannassa. Ottelua voi katsoa tuttuun tapaan Solidsportista.

ACE – GFT sunnuntaina 22.11. kello 14.00 Tamppiareenalla